Njena priča poslužiće kao inspiracija: Kejtlin Džener ima novi posao

01.04.2022

13:52

1

Autor: Marija Mitić

Nekada Brus Džener, a danas Kejtlin, počinje da radi na televiziji kao saradnik na Fok Njuz kanalu

Njena priča poslužiće kao inspiracija: Kejtlin Džener ima novi posao
Copyright Tanjug/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File

Kejtlin Džener, nekada Brus, otac poznatih sestara Džener, promenila je zanimanje. Ona je počela da radi na televiziji, odnosno kao saradnik na Fok Njuz kanalu.

Ona će davati svoj sud i komentare na razne teme, a njeno prvo pojavljivanje očekuje se u četvrtak, 7. aprila. kod Šona Kenitija.

 - Počastvovana sam zbog ove jedinstvene prilike da direktno razgovaram s miilionima gledalaca o nizu pitanja koja su važna za američki narod - rekla je Džener.

Tanjug/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File
Kejtlin Džener

Inače, Kejtlin se u poslednjih meseci nekoliko puta pojavljivala na ovom televizijskom kanalu, a izvršna direktorka konzervativnog informativnog kanala, Fox Njuz Media, Suzan Skot, istakla je kako je njena priča inspiracija za sve.

Nazvala ju je i pionirkom u LGBTQ+ zajednici i istakla kako njena slavna karijera obuhvata različita područja koja će biti ogromna prednost za publiku.

Kejtlin Džener je, podsetimo, rođena kao Vilijam Brus Džener, koji je bio osvajač olimpijske medalje i poznata tv ličnost. Džener je javno objavio da menja pol u aprilu 2015. godine, a onda i promenio ime u Kejtlin.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike