Devojka Nemanje Radonjića zapalila Dohu! Srpska Kendal Džener u crnoj haljini pokazala čime raspolaže (FOTO)

03.12.2022

11:25

1

Na ovaj način, Isidora Kadijević je privukla pažnju mnogih

Devojka Nemanje Radonjića zapalila Dohu! Srpska Kendal Džener u crnoj haljini pokazala čime raspolaže (FOTO)
Isidora Kadijević - Copyright Instagram screenshot / izzadorable

Isidora Kadijević, manekenka koju često nazivaju i „srpskom Kendal Džener", mnoge je oduševila dugom, crnom kreacijom, koju je odabrala da „prošeta" po Dohi. Objavivši niz fotografija u istoj pre nekoliko dana, za kratko vreme je pobrala brojne simpatije publike na društvenoj mreži Instagram.

Mnogi su bili oni koji su se i utrkivali da joj udele kompliment, pošto je ispozirala u haljini koja je pokazivala njene najjače atribute.

Kadijevićeva je, inače, devojka našeg reprezentativca Nemanje Radonjića. Par je najpre skrivao svoju ljubav i na mrežama nisu imali zajedničkih objava. Postojala je samo jedna, ali im se na njoj nisu videla lica, prenosli su domaći mediji.

 

 

Manekenstvom je, ianče, počela da se bavi 2017. godine po povratku iz SAD-a, gde je bila na jednom studentskom programu, a zbog atraktivnog izgleda brzo je privukla pažnju velikog broja brendova i na domaćem tržištu.

Interesantno je da se lepa Isidora ranije borila sa viškom kilograma, što bi danas malo ko rekao, uzimajući u obzir da je sada krasi prava manekenka figura.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike