Kad milionerka slavi prvi rođendan sinu: Zavirite na luksuznu zabavu Kajli Džener! (FOTO)

03.02.2023

11:07

0

Emotivnom porukom za naslednika raznežila je milione

Kad milionerka slavi prvi rođendan sinu: Zavirite na luksuznu zabavu Kajli Džener! (FOTO)
Kajli Džener - Copyright Profimedia

Planetarno poznata influenserka Kajli Džener izaziva veliku pažnju javnosti svakim svojim korakom, a nedavno se našla u centru medijskog interesovanja, kada je javnosti odlučila da otkrije kako se njen sin zove.

Kajli je svom sinu dala ime uoči njegovog prvog rođendana. Iako je prvobitno nakon mesec dana od porođaja detetu dala ime Vulf, ubrzo se predomislila, a vaganje oko novog imena potrajalo je skoro do prvog rođendana.

Kajli je juče sa porodicom proslavila prvi rođendan sina Era i tim povodom je upriličila veliko slavlje i pravu malu dečju bajku. Baloni, skupocene igračke, torta u obliku trkačkog auta, samo su neki od detalje u kojima su dečica na rođendanu malog Era mogla uživati.

Nakon što je na svom storiju podelila kadrove sa rođendanske proslave, Kajli je objavila emotivni video koji sadrži njene najlepše trenutke sa sinom Erom uz emotivnu poruku koja je raznežila milione.

- Er, sine moje, moj mesec, moje zvezde. Ovo je najbolja godina u mom životu sa tobom. Ispunjavaš nas anđele moj. Voli te mama, srećan 1. rođendan. Neka te Bog uvek blagoslovi - napisala je Kajli u čestitki za sina na svom Instagramu.

Profimedia
Kajli Džener i Trevis Skot

Podsetimo, Kajli sa reperom Trevisom Skotom već ima četvorogodišnju ćerku Stormi. Spekuliše se da je par stavio tačku na svoju ljubav, ali da su u odličnim odnosima zbog dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike