Ove stvari o Bijonse niste znali: Imala je čudnog kućnog ljubimca, stvorila alter ego, a broj njenih partnera će vas iznenaditi

01.11.2022

06:45

0

Možda ste mislili da znate sve o ovoj pop divi, ali neke stvari će vas sigurno šokirati

Ove stvari o Bijonse niste znali: Imala je čudnog kućnog ljubimca, stvorila alter ego, a broj njenih partnera će vas iznenaditi
Bijonse - Copyright AP/Chris Pizzello

Bijonse važi za pop ikonu i jednu od najvećih muzičkih zvezda. O njoj se mnogo toga zna, ali uvek postoje zanimljivosti koje nisu naširoko poznate.

Tako možda niste znali koji je njen omiljeni broj, zašto je stvorila alter ego i da je imala zmiju kao kućnog ljubimca.

Borila se sa depresijom

Svima je poznato da je Bijonse slavu stekla u grupi "Destiny's Child", a kada su odlučli da se raziđu, doživela je napade sa svih strana - od medija, kritičara i blogova da je ona kriva za to.

U to vreme se nije oglašavala, ali je jednom prilikom ispričala da je zbog svega toga bila u depresiji, te da je umela da ne izađe iz kuće danima.

Profimedia
Bijonse

Imala je samo jednog momka pre Džej Zija

Pre više od decenije, Bijonse je dala intervju u kom je pričala o svojoj prvoj ljubavi, koja joj se dogodila kada je bila jako mlada.

- Kada sam imala 12, 13 godina, imala sam prvog dečka i to je trajalo do moje 17. godine. U to vreme je to bilo baš dugo. Uvek sam bila lojalna i malo ozbiljnija za svoje godine. Bila sam previše mlada za dečka - nismo živeli zajedno, nismo... znate. To je bio moj jedini momak, od tada sam samo jednog dečka (Džej Zija) imala u životu - rekla je pevačica.

Alter ego

Bijonse je stvorila sebi alter ego Saša Firs, kako bi bila sigurnija u sebe kada je na sceni.

- Postoji neko samopouzdanje koje dobijam od nje. Mislim da ja ne bih bila interesantna kao ja na sceni dva sata. Postoje stvari koje nikad ne bih rekla i odeća koju nikad ne bih obukla, lično - rekla je pevačica jednom prilikom.

Jedan svoj album je nazvala po alter egu, a onda je iznenada odlučila da ju je prerasla i da Saša više ne treba da postoji.

Profimedia
Bijonse

Imala je zmiju kao kućnog ljubimca

Njen rođak i ona su delili kućnog ljubimca zmiju, kog su nazvali Fendi. 

- To je zapravo bila zmija mog rođaka, ali kako smo delili sobu, postala je naša - ispričala je pevačica, te otkrila da ju je otac naterao da je se reše, jer se plašio zmija.

Njen omiljeni broj

Pevačica je ispričala da je broj 4 veoma specijalan za nju, a kako i ne bi bio. Ona je rođena 4. septembra, njen muž 4. decembra, njena majka 4. januara, a i udala se 4. aprila.

Tako je nazvala i svoj četvrti studijski album. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike