„Bile su to takve orgije, dok sam ja svirao violinu!" Šok detalji s puta u Brisel Milutina Popovića Zahara

12.02.2023

20:15

0

Kad se vratio u Beograd važio je za cara - dok su svi vozili „fiću", on je bio za volanom „mini morisa"

„Bile su to takve orgije, dok sam ja svirao violinu!" Šok detalji s puta u Brisel Milutina Popovića Zahara
Milutin Popović Zahar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milutin Popović Zahar prisetio se tokom jednog televizijskog gostovanja kako je svojevremeno iz Brisela doneo toliki bakšiš, da je sebi gotovo bez razmišljanja mogao da priušti „mini-morisa". Iako mu nije bilo svejedno, uzimajući u obzir mesto gde je tada svirao, objasnio je kako je ipak pronašao „svetliju stranu čitave priče".

- Bio sam sa Zvonkom Bogdanom i jednim klavirinistom u Briselu. Jedina dva kluba koja su radila do kasno posle ponoći bio je jedan naš srpski klub, gde smo svirali i, jedna kockarnica. Svi oni koji odu da se kockaju u pet sati dođu na piće. Samo kažu dovedite onog violinistu da nam svira - počeo je on u „Sceniranju", pa dodao:

- Tada sam prisustvovao takvim orgijama, koje sam zvao orgulje. Polunage žene i ljube jedna drugu. Za to vreme ja sviram violinu. Došlo mi je da bacim violinu i udarim sve te čilangere što su zaradili pare - sikren je bio Zahar.

Onda, zaključio je rečima:

„Takmičili su se ko će više para da nam ostavi!"

- Ali na kraju, čim prođe jedan krug, oni u cilindar ubace novčanice i takmiče se ko će više. Onda sve meni istresu u nedra. Ja to posle podelim sa ovim mojima. Kada sam se vratio u Beograd bio sam car. Svi su imali „fiće", ja sam imao „mini morisa".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike