On je genije! Goca Lazarević je i dalje fascinirana bivšim suprugom: Trčim da čujem šta će reći kada ga vidim na televiziji!

17.10.2022

07:06

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica nije sujetna

On je genije! Goca Lazarević je i dalje fascinirana bivšim suprugom: Trčim da čujem šta će reći kada ga vidim na televiziji!
Goca Lazarević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Gordana Goca Lazarević provela je dugi niz godina u braku sa kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom, od koga je za sve te godine mnogo toga naučila. Ona priznaje da je i danas fascinirana njime kao ličnošću, te ga čak i naziva genijem, a i obožava da ga gleda na televiziji.

- Ja znam šta je sve dobro kod njega. Najbolje je da smo ostali u nekoj saradnji, mada i nije najbolje. Ja sam tog čoveka volela mnogo, "porasla" sam uz njega i završila dva fakulteta. On je čovek sa mnogo "X faktora" i imao je dobrog učenika. Ja sam upijala od njega sve - počela je Goca, pa bez ustručavanja uputila komplimente bivšem.

Printscreen KurirTv
Goca Lazarević

- Imamo divnu decu, talentovane umetnike i kažem u mojoj porodici su svi umetnici samo sam ja fizički radnik. Dan danas kada ga vidim na televiziji, ja trčim da bih čula šta će on da kaže. To je taj deo njega koji je mene privlačio i koji volim kod njega dan danas. Čovek ima stvari koje ne možeš da kažeš da nisu fantastične. On je genije - rekla je Goca u emisiji "Sceniranje".

Printscreen Youtube/ Jutarnji Program TV Happy
Milutin Popović Zahar

Podsećanja radi, Goca je u više navrata isticala da joj je izuzetno drago što je sa bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima, ali i da je patila zbog njihovog razvoda.

- Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda, pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena. Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom - pričala je pevačica ranije.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike