Danas ako nema napućena usta, ne može da prođe! Zahar oštro o estradi: Minimaks mi je tražio 2.000 maraka da primi Brenu u emisiju

15.12.2022

21:52

1

Kompozitor kaže da estrada ponekad zaliči na prostituciju od silnih operacija i nametanja seksualnih atributa

Danas ako nema napućena usta, ne može da prođe! Zahar oštro o estradi: Minimaks mi je tražio 2.000 maraka da primi Brenu u emisiju
Copyright Stefan Tomasevic/ATAImages

Milutin Popović Zahar, čuveni kompozitor i bivši muž Goce Lazarević otvorio je dušu o svom teškom detinjstvu, gladovanju, ali i uspehu koji je postigao u svetu estrade. 

Studije arhitekture započeo je u Ljubljani, ali je zbog gladi je bio primoran da se vrati u Srbiju, gde je upisao prava, a naposletku završio na estradi.

- Pošto smo bili gladni, krali smo Slovencima jabuke, a naročito smo voleli da uzmemo hleba i jogurta ujutru. Od gladovanja u Ljubljani sam se razboleo, pa me je otac naterao da upišem prava. Nikada nisam pao ni na jednom ispitu - priseća se Zahar. 

Printscreen Youtube/ Jutarnji Program TV Happy
Milutin Popović Zahar

 

On je imao priliku da sarađuje sa brojnim muzičkim zvezdama, među kojima je bila i Lepa Brena. Kako tvrdi Zahar, Minimaks mu je tražio novac da bi pevačica gostovala kod njega u emisiji.  

- Pitao sam Minimaksa da Brena gostuje kod njega, a on mi je tražio 2.000 maraka za to. Došao sam do tih para, kada ju je zvao u emisiju počeo je da je ismeva, a to joj je donelo više popularnosti nego bilo šta drugo. Lepa Brena je stvorila samu sebe, nije nju Minimaks proslavio - kaže Zahar.

Zahar je današnju estradu opisao kao „hašiš-biznis“ danas u kome je izraženo previše seksualnog i lascivnog.

ATAImages/Antonio Ahel
Milutin Popović Zahar

- Danas više ne znam ko je lud od cigara, a ko prirodno. Veliki presek u celom tom našem galimatijasu od srljanja u estradu kao jednom lakom zanatu, koji je poneki put ličio na prostituciju od silnih tih operacija i nametanja seksualnih atributa i sa lascivnim stihovima i kricima. Danas ako nema napućena usta, ne može da prođe, sve najgore je počelo da se ubacuje u naše živote - kaže Zahar i ističe da svi koji znaju da pevaju su danas deo žirija.

- Zamisli ti jednu Anu Bekutu i Snežanu Đurišić koje sede u žiriju, a same ne pevaju. Meni je krivo zbog toga - ispričao je Zahar u emisiji „Biseri“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike