Nema glasovne mogućnosti kao pravi umetnik, nije ulagala u obrazovanje: Kompozitor opleo po Lepoj Breni!

05.11.2021

19:58

0

Autor: Marija Mitić

Milutin Popović Zahar odlučio je da bez zadrške progovori o jednoj od najvećih zvezda sa naših prostora, a potkačio je i Acu Lukasa

Nema glasovne mogućnosti kao pravi umetnik, nije ulagala u obrazovanje: Kompozitor opleo po Lepoj Breni!
Copyright Lepa Brena, Foto: A.A./ATAImages

Kompozitor, violinista i suprug pevačice Gordane Lazarević, Milutin Popović Zahar odlučio je da bez zadrške progovori o jednoj od najvećih zvezda sa naših prostora - Lepoj Breni.

Zahar je mišljenja da Brena nema specijalne glasovne mogućnosti i pored zavidne karijere koju je ostvarila, te da nije dovoljno obrazovana, a sve je to bez pardona izneo za list Star.

Printscreen Youtube/ Jutarnji Program TV Happy
 

- Ona je shvatila da je čitati knjige gubljenje vremena i nije ulagala u obrazovanje. Ona je bistra prirodno, napravila je gard, pa imaš utisak da razgovaraš sa osobom nabijenom znanjem. A iza toga stoji jedna uplašena ptičica koja zna da nema glasovne mogućnosti kao pravi umetnik - rekao je Zahar, a potom potkačio i Acu Lukasa.

- Ne kritikujem Brenu zbog toga, nije ona jedina, i Aca Lukas ima glas kao gitarista u nekom orkestru na splavovima, Lukas je moj prijatelj, šarmantan je, uspeo je, i to je u redu - kazao je Zahar i dodao:

Lepa Brena, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nikad nije htela da plati kafu, to je bio njen štos da održi nadmoć i svi su padali sem mene. Ona je imala stav: „Što ja da plaćam, ja sam Lepa Brena”. inače, uvek je bila na distanci sa momcima, nikad nije bila laka žena - istakao je Zahar za pomenuti list.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike