Ovako su Goca Lazarević i Zahar izgledali dok su se najviše voleli: Isplivale zajedničke fotografije stare preko 30 godina!

10.01.2023

21:55

0

Pevačica je dan-danas ostala dosledna jednoj stvari

Ovako su Goca Lazarević i Zahar izgledali dok su se najviše voleli: Isplivale zajedničke fotografije stare preko 30 godina!
Goca Lazarević i Milutin Popović Zahar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Printscreen/Youtube/RTS

Pevačica Goca Lazarević je bila u braku sa poznatim kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom skoro deceniju i po. Da je njihova ljubav bila velika svedoči i to što su u bračnoj zajednici Goca i Milan dobili dvoje dece, ćerku Mariju i sina Miloša, kojima se danas pevačica ponosi.

Vremenom se ipak, ljubav ugasila. Na brak su stavili tačku još pre tri decenije, a sada je na društvenoj mreži Instagram isplivala fotografija iz perioda njihove najveće ljubavi, što će reći, pre nešto više od tri decenije.

Ono što na osnovu fotografije možemo videti jeste da je Goca i dan-danas ostala dosledna plavoj boji kose koju je i tada imala, a Zahar je bio crn.

Ljubavna priča Goce i Zahara je veoma teška, a pevačica je svojevremeno priznala da joj je dugo trebalo da preboli raskid.

Teško je podnela raskid, tada je bila na vrhuncu muzičke karijere. Imala je sve, ali nije imala sreće. Pola godine nakon razvoda je teško patila, te nije znala za sebe. Mnogo je plakala i bila utučena, a iz zajedničkog stana se iselila bez razmišljanja, jer Zahar nije želeo. Sa decom se pokupila i otišla u njihovu kuću, koja u tom trenutku nije bila dovršena.

Goca je na sebe preuzela brigu o sinu i ćerki, dok je Zahar pomagao kada je to bilo potrebno. U tom periodu je mnogo radila i pokušavala da tugu izleči poslom.

Podsetimo, danas Goca uživa u novoj emotivnoj vezi sa sa gitaristom sa kojim obrađuje svoje pesme, a bez ikakvog uzdržavanja je i priznala da je ponovo zaljubljena.

Printscreen KurirTv
Goca Lazarević

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike