Maneken iz spota Cece Ražnatović otišao u pevače: Svi mu kažu da podseća na Rođu Raičevića

07.02.2023

17:12

1

Shvatio je da mu više leži muzika od manekenstva

Maneken iz spota Cece Ražnatović otišao u pevače: Svi mu kažu da podseća na Rođu Raičevića
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović je za potrebe svojih spotova često angažovala manakene, te su se tako mnogi od njih i proslavili na taj način. Nikola Pavlović je prvi put sarađivao sa Ražnatovićkom pre 28 godina i to na njenom spotu za pesmu „Ljubav fatalna“.

U nekoliko kadrova pojavio se tada mladi Pavlović i svojim pločicama i mišićima izazvao veliku pažnju javnosti, a potom se samo povukao iz javnosti. 

Više sebe nije pronalazio u manekenstvu, ali je zato počeo da gradi pevačku karijeru. Prvu pesmu je snimio 2005. godine, a potom opet stavio karijeru na stend baj. 

Posle skoro dve decenije, Nikola se pokrenuo i snimio pesmu koja je bila napisana za Rođu Raičevića.

 

- Pesme „Ja imam tebe", „U tebe sam zaljubljen“ obožavam. Ljudi su mi masovno govorili:  „Čoveče, kako podsećaš na Rođu". Onda sam pustio sebe da čujem, i ono sam sebe naježim. To je boja ta, manir, ne imitiram ga. Prosto to je to, ja volim da pevam balade. Lično sam i bio drug sa njim, sedeli smo i pili kafu. On je nažalost tragično završio. Namestilo se tako sudbinski da ta pesma dođe do mene - kazao je Nikola, pa otkrio detalje poznanstva i druženja sa Rođom: 

- Normalan čovek, voleo je devojke, da se šali. Često smo sedeli zajedno. Pamtim ga kao vedrog i dragog čoveka punog duše. Nažalost nemam neke zajedničke slike.

Nikola se prisetio i davne 1995, kada je snimao spot sa Cecom. 

- To je bila njena prekretnica, te pesme „Neudoljiv, neumoljiv“, „Ljubav fatalna“. Super je bila prema meni i danas kad se vidimo pozdravimo se lepo - ispričao je Nikola za Telegraf.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike