Anastasija Ražnatović obukla glamuroznu venčanicu, otkrila kako će izgledati njena svadba sa Nemanjom! Zamalo rasplakala Cecu (FOTO)

03.02.2023

08:40

5

To će biti venčanje o kom će se dugo pričati

Anastasija Ražnatović obukla glamuroznu venčanicu, otkrila kako će izgledati njena svadba sa Nemanjom! Zamalo rasplakala Cecu (FOTO)
Anastasija Ražnatović blista u venčanici - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja odmah je postala ozbiljna, a fanovi mlade pevačice jedva čekaju da je vide ispred oltara u beloj haljini.

Cecina ćerka to je i uradila i oduševila javnost glamuroznim izdanjem u širokoj venčanici, a otkrila je i da je maštala o svom venčanju i kako će izgledati tog dana.

Kako se i čini, Ražnatovićeva je na korak da izgovori sudbonosno "da", pa je izdanjem princeze raznežila i majku.

24sedam/Antonio Ahel/ATAImages/Profimedia
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

- Od svih venčanica koje sam probala najglamuroznija mi je "princess". Najviše liči na tradicionalne venčanice. Oduvek sam sebe videla u takvoj za moje venčanje - poručila je Anastasija i objasnila da bi jednog dana volela da organizuje veliku svadbu, na koju bi došli brojni prijatelji koji je vole. To svakako znači da Anastasija neće organozovati manju intimnu ceremoniju samo za porodicu, što je sada postalo "in", već će se o njenom venčanju naveliko pričati posle.

- Želela bih da organizujem prelepo slavlje koje ću pamtiti do kraja života. Volela bih da tog dana uz mene budu moji najdraži, a da ja budem u velikoj venčanici - naglasila je ona, pa dodala:

- Pravo vreme za udaju je kada osetite želju za tim. Najbitnije je kako se čovek oseća. Nikada nije ni rano, ni kasno za venčanje. Neko može da se uda sa 17 godina i da sa tom osobom ostane do kraja života u srećnom braku. A neko može da oseti želju za tim u 45. ili 50. godini - smatra Cecina ćerka, koja je majku ganula stajlingom.

- Mislim da se svaka žena oseća posebno i ženstveno u venčanici. Volim da ih nosim, a koliko vidim, i moja ćerka - zaključila je Ražnatovićka u emisiji "Ceca show".

S obzirom na to da Nemanja živi i radi u Španiji, Anastasija će se preseliti verovatno tamo, ali mlada pevačica još nije otkrila u tom slučaju gde bi se održala ceremonija - u Beogradu, Sevilji ili možda i na oba mesta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike