"Bio je gotov, dovezli su ga u lokvi krvi!" Nada Topčagić se prisetila stravične nezgode u kojoj je njen sin umalo izgubio život!

09.02.2023

21:15

0

Pevačica se prisetila agonije, pa otkrila da je njenom sinu tada srce jedva kucalo

"Bio je gotov, dovezli su ga u lokvi krvi!" Nada Topčagić se prisetila stravične nezgode u kojoj je njen sin umalo izgubio život!
Copyright Printscreen „Blic TV", Šou se nastavlja

Pevačica Nada Topčagić gostovala je u jednoj emisiji prilikom čega se prisetila najtraumatičnijeg događaja iz svog života.

Nada je poznata po svojoj vrcavoj energiji i vedrom duhu, a u ovom intervjuu progovorila je i o pojedinim kolegama i estradnim temama.

Topčagićeva je sigurna da teška vremena tek dolaze, zbog toga ima ušteđevinu. Takođe smatra da će se cela estrada vratiti vašarima, iako sada većina njenih kolega beži od takvih događaja.

Printscreen „Blic TV", Šou se nastavlja
Nada Topčagić

- Cela estrada je bila na vašarima, ne može neko da kaže da nije pevao. A tek ćemo mi čekati vašare, kakva vremena dolaze - rekla je Nada Topčagić.

Nada se u emsiji "Show se nastavlja" osvrnula i na stravičnu nezgodu koju je njen sin jedinac, Miroslav Mikica Đorđević doživeo, pa priznala ko joj se od kolega našao u teškom trenutku.

- Srce mu je radilo na prazno, on je već bio gotov, dovezli su ga u lokvi krvi. Bio je na ivici smrti. Ja počinjem na pozivam Beograd i niko mi nije izašao u susret - priča Nada.

Nada je pre deset godina prilikom teške nesreće svog sina prošla kroz pravu agoniju. Usled njegove užasne nezgode tokom odmora na planini Jahorina 2010. godine, Mikica je umalo izgubio život, a veliku pomoć Nadi je tada pružila pevačica Marija Šerifović.

Printscreen „Blic TV", Šou se nastavlja
Nada Topčagić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike