Nada Topčagić tražila kotao voditelju da bi gostovala u emisiji! Nastao skandal, a njen muž još poručio: Ja diktiram cenu!

29.11.2022

10:26

0

I Era Ojdanić je imao slično iskustvo s njom, iako mu je koleginica

Nada Topčagić tražila kotao voditelju da bi gostovala u emisiji! Nastao skandal, a njen muž još poručio: Ja diktiram cenu!
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nada Topčagić iznenadila je javnost, a najviše voditelja TV "Hepi" Uroša Božića, kome je tražila honorar kako bi bila gost u njegovoj emisiji.

Do skandala je došlo kada su zaposleni na televiziji pozvali pevačicu, a njen suprug Zlatko Đorđević postavio uslov kako bi došla da gostuje, tražeći - električni kotao.

Instagram/printscreen/bozicuros
Uroš Božić

Mediji su pisali da je Nada nedavno tražila 2.000 evra da bi došla na jednu televiziju, ali su sada i voditelj "Hepija" i pevačicinin muž potvrdili da to nije nemoguće. 

Da bi se pojavila u muzičkom šou-programu kod Uroša, Zlatko je istakao konkretan uslov, što je voditelja frapiralo, a navodno su Topčagićeva i njen suprug i vikali na zaposlene uredništvo "srećne televizije".

- Šokiran sam i razočaran ponašanjem Nade Topčagić i njenog supruga. Ovo nije prvi put da ova pevačica ucenjuje menadžment televizije i traži stvari vredne nekoliko hiljada evra kako bi došla u emisiju. S druge strane, pomenuta pevačica uvek je maksimalno bila ispoštovana sa naše strane i smatram da je ovo krajnje bezobrazno. Najveće muzičke zvezde naše estrade nikada nisu naplaćivale svoja gostovanja i zašto bismo mi platili Nadi Topčagić. Smatram da je neprihvatljivo ucenjivati medije i zahtevati ovakve stvari - istakao je Božić i dodao da je "posebno  sramota za Nadu što posle toliko godina na estradi nije uspela da obezbedi sebe", već potražuje tako skupocene stvari.

ATAImages/ A.A.
Era Ojdanić

To, izgleda, nije usamljen slučaj. Nada je čak i kolegi Eri Ojdaniću tražila električni kotao kako bi došla u njegov šou, koji radi na "Hepiju". Tako je i Era odustao da sarađuje sa Topčagićevom. 

- Ko je ona da traži novac? Sram je bilo. Ona treba televizijama da plati da se pojavi. Umišljena je - rekao je Era.

Oglasio se Nadin muž Zlatko

O svemu ovome, pevačicin partner ispričao je svoju stranu, te nije demantovao da su postavili  ovakav uslov.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nada Topčagić

- Ja sam Nadin muž, nema šta ona da priča s vama, ja ću vam reći sve što treba. To je cena za gostovanje, nekima gostujemo za džabe, nekima ne. Za televiziju Saše Mirkovića cena je 2.000 evra, jer on nikada nije zvao Nadu da nastupa na koncertima na trgovima koje on organizuje. Sada hoće da mu ona za džabe diže gledanost, a ja sam taj koji Nadi diktira cenu - rekao je pevačicin suprug za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike