Nada Topčagić slavi Božić sa porodicom, a evo šta je na trpezi: Ima velike planove sa Zlatanom Ibrahimovićem za ovu godinu!

07.01.2023

12:52

0

U njenom domu praznici se obeležavaju grandiozno

Nada Topčagić slavi Božić sa porodicom, a evo šta je na trpezi: Ima velike planove sa Zlatanom Ibrahimovićem za ovu godinu!
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nada Topčagić iza sebe ima godine rada na estradi, a osim po dobroj atmosferi na veseljima gde peva, Nada je poznata i kao vrsna domaćica, te se praznici u njenoj kući dočekuju uz gala trpezu.

Prethodnu godinu joj nisu obeležile samo lepe stvari, a ono što ju je posebno pogodilo jeste smrt njenog ljubimca, psa Badže, za kog je bila izuzetno vezana.

Nada je i ovog Božića upriličila pravo slavlje u svom domu. Na trpezi se nalazi jagnjeće pečenje, a u gosti su joj došla deca i unuci.

Antonio Ahel/ATAImages
Nada Topčagić

- Peče se jagnjetina, sve ide kako dolikuje. Deca su mi došla, unuk će biti položajnik. Biće to bogata trpeza. Uvek zovem svoje komšije, to nije slučaj samo ove godine. Pored moje porodice, prazničnu atmosferu će upotpuniti i oni - otkrila je Nada Topčagić.

Pevačica ima velike planove za godinu koja je pred nama, a ukoliko dođe do velikog solističkog koncerta, Nada bi volela da se sa njom na bini pojavi i fudbaler Zlatan Igrahimović.

- Razmišljala sam o koncertu. Mislim da bi to bila kruna moje karijere. Tokom prethodne godine, sportista Zlatan Ibrahimović predstavljen je uz fošpil pesme ''Jutro'' na festivalu u 'San Remu', što je mene jako iznenadilo. Nadam se, ukoliko moja ideja o koncertu zaživi, da će se on pojaviti na bini sa mnom - rekla je Nada, prenosi Pink.rs.

Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages
Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike