Nada Topčagić obeležava 40 dana od smrti psa Badže! Za novog ljubimca neće ni da čuje: Nek mi se smeje estrada!

28.11.2022

10:25

2

Pevačica mu redovno odlazi na grob, pali sveće i moli se

Nada Topčagić obeležava 40 dana od smrti psa Badže! Za novog ljubimca neće ni da čuje: Nek mi se smeje estrada!
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U domu pevačice Nade Topčagić pre nešto više od mesec dan zavladala je tuga. Naime, pevačici je preminuo pas Badža, a pevačica se odmah oprostila od njega na svom Fejsbuk nalogu.

Pevačica planira da obeleži 40 dana od Badžine smrti. Pas je uginuo prošlog meseca, a sa njom i njenim mužem Zlatkom Đorđevićem proveo je punih 15 godina.

Nada se još 26. oktobra na svom Fejsbuku i Instagramu oprostila od ljubimca koji je uginuo od starosti. Jedan deo javnosti je već tada bio zbunjen, jer se Nada, kako kažu, od voljenog psa oprašta kao od čoveka.

Iako je prošlo nešto više od mesec dana, Nada je i dalje neutešna i utučena zbog smrti najboljeg prijatelja. Pošto je psa smatrala članom porodice, želi da tako sačuva i uspomenu na njega, ali i da ga pominje u molitvama.

- Nek mi se smeje estrada, ali ja planiram da obeležim 40 dana od smrti mog ljubimca. Ne znam zašto je to čudno?! On je bio član porodice. Ima da odem tamo gde smo ga sahranili, da upalim sveću i da se pomolim. Posle njega više neću imati ljubimce - tvrdi Nada jedva se suzdržavajući od suza, priznaje da je i dalje slomljena, kao prvog dana.

- Iako je prošlo mesec dana, meni je i dalje mnogo loše. Moj pas Badža proveo je s nama 15 godina. Znate li vi šta je on sve prošao s mojim suprugom i sa mnom u tom periodu. Toliko stvari ni prijatelji ne prođu s vama. Kada je bila korona, ja sam ostala normalna i pribrana upravo zahvaljujući mom Badži. Njega sam šetala. Zahvaljući njemu, imala sam sat vremena da budem slobodna, onda kada su svi bili zaključani po kućama - zaključila je Nada Topčagić za ''Srpski Telegraf''.

ATAImages/Antonio Ahel
Nada Topčagić

Nadine komšije nisu iznenađene pevačicinim potezom, jer znaju koliko je bila vezana za svog Badžu. Kako kažu, Nada je umela da ga šeta i nekoliko puta na dan, pa čak i u sitne sate. Kada je čula da članovi porodice žele da joj poklone novog psa, kako bi ublažili bol za Badžom, pevačica je poludela, i rešena je da do kraja života ostane verna svom Badži. 

Podsetimo, Nada je poznata i kao izvrsna domaćica, te se u njenom domu prethodnih meseci spremala zimnica, a pevačica je nedavno sa nama podelila i svoj provereni recept za ajvar.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike