Ivana Boom Nikolić hoće sama na Evroviziju: Prijavljujem se svake godine! Progovorila i o pokretanju privatnog biznisa (VIDEO)

15.12.2022

07:30

0

Otkako više nije deo grupe "Hurricane", Ivana ima velike planove za posao

Ivana Boom Nikolić hoće sama na Evroviziju: Prijavljujem se svake godine! Progovorila i o pokretanju privatnog biznisa (VIDEO)
Ivana Nikolić - Copyright ATAImages/ M.M.

Ivana Boom Nikolić, nekadašnja članica grupe "Hurricane", hrabro gazi u solo vode, a izgleda da je spremna i da se oproba u nekim drugim poslovnim avanturama.

Pevačica se pojavila na petom rođendanu brenda "Steven Dockman", pa priznala da bi se i sama možda upustila u modni posao, ali i otkrila medijima, među kojima je bila ekipa 24sedam, da bi volela da sama ode na Evroviziju.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Boom Nikolić

- Obožavam modu, toliko bih volela da imam neku svoju liniju. Razmišljam u tom pravcu već duže vreme, trebalo je nešto da se desi pre dve godine, ali možda bude nešto uskoro. Ja bih baš volela - rekla je ona, pa otkrila da li vodi računa o novcu kad ode u šoping:

- Nisam ja zahtevna kada je garderoba u pitanju, mnogo toga što nosim i sama sašijem, pronađem neke jeftinije komade sličnih onim velikim brendovima. Imam svoju šnajderku koja mi sve završi za dan, mora da se štedi.

ATAImages/ M.M.
Ivana Boom Nikolić

Ivana otkriva da li joj je lakše sada kada nastupa sama, te da li ima tremu pred nastupe.

- Mi smo pet godina bili zajedno, pa ti je lako kada imaš nekog pored sebe. Ali sve je to sada normalno, sve tri sada živimo taj neki život. Nikad nisam imala tremu ni za jedan nastup. Volim scenu, to je deo mene, obožavam ovaj posao.

Poznato je da su nas Sanja, Ivana i Ksenija predstavljale na Evroviziji, a sada je Nikolićeva otkrila da li bi otišla sama.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Ivana Boom Nikolić

- Prijavljujem se ja svake godine, pa ću nekad valjda otići (smeh). Bih svakako, ako se desi, sada ne znam. Ja sam našim naslednicama poželela da odu tamo, da iskuse, da vide, to je ozbiljan događaj - rekla je Ivana.

Da li je Ivana zaljubljena i šta je očekuje u narednom periodu, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike