Sanja Vučić iskreno o emotivnom partneru, karijeri i planovima za bebu: Javlja joj se majčinski instinkt!

04.02.2023

17:13

0

Iako je emotivno ispunjena, pevačica još uvek ne planira potomstvo, te joj je muzička karijera u fokusu

Sanja Vučić iskreno o emotivnom partneru, karijeri i planovima za bebu: Javlja joj se majčinski instinkt!
Sanja Vučić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Sanja Vučić nakon "raspada" prve postave grupe Hurricane uspešno je nastavila solo karijeru i uveliko niže hitove. 

Pevačica je sinoć nastupala u jednom prestoničkom klubu, gde se u razgovoru sa medijima dotakla svog emotivnog života, ali i karijere koja joj je zasad glavni fokus.

Sanjim emotivni život svojevremeno je bio "na tacni", a javnost je znala sve o njenim bivšim partnerima. Sada priznaje da ju je to koštalo, te da takvu grešku ne planira da ponovi.

24sedam/Goran Sivački
Sanja Vučić

- Imala sam neprijatna iskustva kada sam delila svoj emotivni život sa svima, hoću da to nekako sačuvam za sebe - rekla je Sanja.

Pevačica je ovom prilikom priznala da joj se ponekad javlja majčinski instinkt, ali da još uvek ne planira bebu, jer joj je trenutno muzička karijera na prvom mestu.

- Ne mogu baš da kažem, ne znam, ponekad imam majčinski instinkt kada vidim neku slatku bebu. Ove godine punim 30 godina, ali sad sam u fazi kada mi karijera počinje u nekom ozbiljnijem smeru, sada sam fokusirana na to i o tome mislim - jasna je bila pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

Sanja je poznata kao neko ko redovno nastupa na privatnim proslavama na kojima dobija ogroman bakšiš.

- Volim da nastupam na privatnim proslavama, bakšiš ne gledam, iskreno. Uvek kada radim trudim se da svi budu zadovoljni i fokus je na tome - otkrila je Sanja.

Podsetimo, Sanja se pored pevanja bavi i autorskim radom, te je do sada napisala tekstove za pesme koji su postali veliki hitovi, a ugovor o tajnosti potpisala je sa pevačicom Jelenom Karleušom kojoj je pisala tekstove za album "Alfa" koji tek treba da ugleda svetlost dana.

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike