Music Awards Ceremony 2023: Cobi dobio specijalnu nagradu i raznežio milione! "Voleo bih da pokojni roditelji mogu da me vide!"

26.01.2023

20:17

0

MAC treću godinu zaredom nagrađuje najuspešnije muzičare iz regiona, a najbolji su i ovog puta dobili značajna priznanja

Music Awards Ceremony 2023: Cobi dobio specijalnu nagradu i raznežio milione! "Voleo bih da pokojni roditelji mogu da me vide!"
Cobi dobio specijalnu nagradu - Copyright Youtube/MAC /Music Awards Ceremony

U toku je drugo spektakularno veče dodele najprestižnijih muzičkih nagrada u regionu, Music Awards Ceremony 2023, a nakon što su nejveće zvezde iz zemlje i regiona prošetale crvenim tepihom, usledio je pravi audio-vizuelni spektakl i dodela muzičkih priznanja. Program uživo prati preko pet miliona ljudi kraj malih ekrana širom regiona, kao i publika u Štark Areni.

Tokom prve večeri dodeljene su mnoge nagrade, a zlatni MAC ove godine pripao je prošlogodišnjoj evrovizijskoj predstavnici, Ani Đurić Konstrakti, koja je neposredno pred dobijanje nagrade svojim audio-vizuelnim performansom uz čuveni hit "In Corpore Sano" atmosferu u Areni dovela do usijanja.

Večerašnji domaćini ove spektakularne ceremonije, na iznenađenje celokupne javnosti, su Mihajlo Veruović Vojaž i Mimi Mercedes, koje do sada nismo imali prilike da vidimo u ulozi voditelja.

Foto: Live Production
MAC 2023.

Prva kategorija u kojoj je dodeljena nagrada jeste trep numera muškog izvođača, a dodeli su je Sara Jo i Albina, a dobio ju je Devito, koji je u belom od glave do pete išetao na binu i nagradu podigao visoko, dok ga je publika ispratila gromoglasnim ovacijama.

- Nisam navikao da primam nagrade i delim poklone! Mogu samo da se zahvalim svima, porodici i prijateljima, ali najviše sebi! Znam da to zvuči prepotentno, ali tako je šta da radim - istakao je Devito.

24sedam/Goran Sivački
Devito

Usledila je nagrada za trep numeru ženskog izvođača, koju su uručili Branko Foks i Angelina, a dobila ju je pevačica Nikolija Jovanović za pesmu "Pilot".

- Hvala vam, osećam se da ova nagrada nije samo za ovu pesmu, već priznanje za svih deset godina truda i rada i za uticaj na ženske izvođače u ovoj kategoriji. Kada sam počinjala bila sam sama u ovome, a sada nas ima mnogo - rekla je Nikolija.

24sedam/Goran Sivački
Nikolija

Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući osvojili su nagradu u kategoriji New age kolaboracija godine, a priznanje im je dodelila influenserka Barbi Afrika.

- Hvala svima što su glasali, ne znam gde je Nući! Hvala našim producentima i svima - poručio je mladi treper, a potom nagradu podigao visoko, nakon čega je usledio gromoglasni aplauz.

24sedam/Goran Sivački
Nući

Sledeća nagrada dodeljena je u kategoriji pop-folk numera godine, dodeluo ju je mladi treper Heni, a osvojile su je bivše članice grupe Hurricane.

- Hvala! Hvala svima što ste glasali, divni ste ljudi! Ovo ćemo da damo našim producentima - poručile su Ivana Ksenija i Sanja.

24sedam/Goran Sivački
Hurricane

Naredna kategorija, a jedina koja je izglasana putem SMS poruka, je za album godine, a zajedno sa Nućijem dodelile su je bivše članice grupe Hurricane, a osvojila ju je Milica Pavlović i album "Posesivna bivša".

S obzirom da se Milica sprema za spektakularni nastup, nešto kasnije će primiti prestižnu nagradu.

24sedam/Goran Sivački
Milica Pavlović

U kategoriji drill numera godine, nagradu su dodelile nove članice grupe Hurricane, a osvojio ju je Crni Cerak.

- Gde ste bando! Zahvalio bih se našoj braći koja su nas podržavala sve ovo vreme, a ovo je za sve one koji večeras nisu mogli da dođu sa nama - poručio je Relja Seksi iz Crnog Ceraka.

U kategoriji Balkan trep numera, nagradu je osvojio reper Slobodan Veljković Cobi, koji je na scenu pozvao i Milicu Pavlović.

- Dobro veče svima i publici kraj malih ekrana! Čestitam Skymusic-u na ovakvoj produkciji. Album "Posesivna" je ostvario moje snove, vidimo se ubrzo na ovo stejdžu - rekla je Milica Pavlović.

24sedam/Goran Sivački
Slobodan Veljković Cobi

Prestižno priznanje za najbolji festival u regionu dodelio je Sajfer i Di-džej Lea, a pripalo je beogradskom Music Weeku, koji je održan na Ušću proteklog leta.

U kategoriji viral numera nominovani su najveći hitovi iz protekle godine, a nagradu je odneo domaćin večeri, mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž.

- Hvala svima i mojoj porodici koja je uvek verovala u mene - poručio je mladi treper Vojaž.

Priznanje u kategoriju urban pop numera dodeljuju Džejla Ramović i Mahrina, a osvojila ga je pevačica Anđelina.

24sedam/Goran Sivački
Anđelina

Nagradu za regionalni doprinos muzici dobili su Teodora Džehverović i Devito sa pesmom "Vudu"

- Ovo je treći put da sam u Areni, prvi put sam gledala Rijanu, drugi put Bijonse... Jao uvek plačem! Tada sam sebi rekla da ću i ja nastupati tamo i evo večeras sam ovde! Hvala svima - rekla je Teodora koja se rasplakala tokom govora, nakon čega su usledile ovacije publike.

Youtube/MAC /Music Awards Ceremony
Teodora i Devito

Prisnanje za najbolji muzički video godine uručio je treper Devito, a nagradu je odnela Sara Jo sa hit numerom "Divlja", za koju je snimila kontroverzni spot.

- Ovaj spot je zahtevao krv, suze i znoj! Hvala vam i vidimo se uskoro sa nekim novim pesmama - poručila je Sara Jo.

Specijalnu nagrada MAC Master of ceremony, direktor Skymusic-a Milenko Škarić, dodelio je Slobodanu Veljkoviću Cobiju.

- Mnogo izvođača zaslužuje mesto pod ovim Suncem, ali samo jedna izvođač je po našoj proceni ove godine prešao igricu, a to je Cobi - proglasio je direktor Skymusic-a, Mirko Škarić.

- Nisam očekivao, hvala svima! Došli smo iz blata, voleo bih da mi ovo vide ćale i keva koji su preminuli 2020, ovo je za Prokuplje - istakao je Slobodan Veljković, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz i ovacije publike u Areni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike