Zvezdan Slavnić je bio najveća ljubav Ksenije Pajčin: Zbog nje je ubio čoveka, a sada isplivale fotografije iz mladosti!

02.02.2023

08:43

0

Priča se da su se ludo voleli, a na fotografijama sve pršti og poljubaca i zagrljaja

Zvezdan Slavnić je bio najveća ljubav Ksenije Pajčin: Zbog nje je ubio čoveka, a sada isplivale fotografije iz mladosti!
Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić - Copyright MUP Printscreen/Youtube/Glossy

Tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin važila je za najveću zavodnicu na estradi, a o njenom turbulentnom ljubavnom životu, koji ju je na kraju skupo koštao, postoje razne teorije.

Javnost je pamti po ljubavnoj romansi sa crnogorskim manekenom Filipom Kapisodom, koji joj je 16. marta 2010. godine usmrtio u stanu na Voždovcu, a potom i sebi presudio. 

Međutim, ovo nije jedina tragedija po kojoj široki auditorijum pamti Kseniju.

Njena najveća ljubav iz mladosti bio je sin našeg poznatog košarkaša Zorana Moke Slavnića, izvesni Zvezdan Slavnić. Spekuliše se da su se mnogo voleli, čemu svedoči i tragičan događaj zbog kog je mlađi Slavnić završio iza rešetaka.

Zvezdan pre tačno 25 godina ubio Olivera Jovanovića i teško ranio Uglješu Vlajkovića ispred diskoteke "Četiri sobe" na beogradskom Dorćolu. Kao povod za ovaj krvavi obračun, kako se spekulisalo u medijima, bio je sukob oko Ksenije Pajčin, tadašnje devojke mlađeg Slavnića.

 

 

Za ovo ubistvo i pokušaj ubistva Zvezdan je bio osuđen na devet i po godina zatvora, ali je amnestiran posle osam godina, koje je izdržao u KPZ Valjevo. Zvezdan je i kasnije hapšen, a poslednji put to je bilo u junu 2017. godine u Nemačkoj kad je označen kao član bande "Pink Panter".

Slavnić ne krije koliko je voleo Kseniju, a sad su na društvenim mrežama isplivale njihove zajedničke fotografije, na kojima vidimo koliko su bili srećni zajedno.

Inače, maneken koji je Kseniju lišio života ima i starijeg brata, uspešnog rukometaša Petra Kapisodu, u čijoj je senci bio dugi niz godina. Petar se povukao iz javnosti nakon katastrofalne tragedije 2010. godine koja je obeležila njegov, ali i živote članova njegove porodice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike