Žene najjačih srpskih košarkaša: Ove lepotice bodre svoje muškarce sa tribina, a izabranica jednog plejmejkera je prava s*ks-bomba! (FOTO)

02.02.2023

07:30

0

Privatan život sportskih asova i njihovih izabranica neprestano intrigira domaću i svetsku javnost

Žene najjačih srpskih košarkaša: Ove lepotice bodre svoje muškarce sa tribina, a izabranica jednog plejmejkera je prava s*ks-bomba! (FOTO)
Danilo Anđušić, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić, Nikola Jokić - Copyright MN press Pixabay AP Photo/David Zalubowski

Na veliko razočaranje svih devojaka u Srbiji, ali i širom sveta, neki od najpopularnijih srpskih košarkaša odavno su se zavetovali pred Bogom na večnu ljubav svojim nežnijim polovinama. Među njima se svakako ističu Nikola Jokić, Miloš Teodosić, Miroslav Raduljica, Nemanja Nedović, Danilo Anđušić, Boban Marjanović i Bogdan Bogdanović.

I dok je Teodosić u braku sa lepoticom sa naše javne scene, Jelisavetom Orašanin, ostatak šestorke je za svoje pratilje izabrao žene koje nisu poznate široj javnosti, ali koje svojom lepotom i te kako mogu da im pariraju.

Nikola i Natalija Jokić

Par je zajedno još od tinejdžerskih dana, tačnije od 2013. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Uprkos tome što je sa Jokićeve strane to bila ljubav na prvi pogled, sačekao je dok nije otvoreno priznao lepoj plavuši šta oseća.

- Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - ispričao je svojevremeno NBA košarkaš.

Ova rođena Somborka je Jokiću najveća podrška kako u karijeri, tako i u životu, a redovno ga prati na utakmice i brojne turnire. Iako je jasno da je par zaljubljen do ušiju, retko se eksponiraju u javnosti. Američki mediji su ovu mladu damu nazvali prirodnom lepoticom, koja svoj šarm i lepotu ne duguje zahvatima, a takođe im je zanimljiva i razlika u visini između Nikole i Natalije. Naime, on je visok 213 centimetara, a ona 173. Zato su i dobili nadimak "div i palčica".

Supružnici su u septembru 2021. godine dobili i ćerkicu Ognjenu.

Nemanja Nedović i Mina Milutinović

Nemanja i Mina Nedović su jedan od popularnijih parova na domaćoj javnoj sceni i zajedno su već godinama, a lepa brineta upoznala je košarkaša kada je imala samo 19 godina. 

- Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom - pričao je Nemanja, pa nastavio:

- Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo "Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?" Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu.

Svoju ljubav krunisali su brakom pre tri godine u Italiji, a supružnici su nedavno objavili i srećne vesti da će u toku ove godine postati roditelji devojčice.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Pre nego što su se upoznali, i Jelisaveta i Miloš iza sebe su imali duge veze koje su bile i te kako propraćene u javnosti - Jelisaveta sa kolegom Vukom Kostićem, a Teodosić sa odbojkašicom Majom Ognjenović.

Poučeni prethodnim iskustvima, kada su njihove romanse bile pod budnim okom medija, svoju vezu trudili su se da što duže sakriju od javnosti, a sve je počelo krajem 2016. godine u Rusiji, gde je Miloš tada igrao. 

Teodosić je, naime, od njegove i Jelisavetine zajedničke drugarice, kreatorke Milice Opačić, zatražio da ga upozna sa glumicom kojom je bio očaran i pre nego što ju je prvi put uživo video.

Nakon šest meseci veze, glumica i sportista stali su na "ludi kamen". Venčanje je održano u jednom beogradskom restoranu, u junu 2017. godine, a slavlju su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog života Srbije. Ubrzo nakon svadbe, Teodosić je dobio profesionalni angažman u Americi, te se par preselio u Los Anđeles, gde je Jelisaveta 2019. godine rodila ćerku Petru. Trenutno žive u Italiji, u Bolonji, a tamo se 2021. godine rodio sin Bogdan.

Miroslav Raduljica i Tamara Ignjić

Miroslav Raduljica se u junu protekle godine oženio dugogodišnjom izabranicom Tamarom Ignjić. Njih dvoje su se jedno drugom zakleli na večnu lljubav u manastiru Jovanje, a venčao ih je brat glumca Miloša Bikovića, iguman Mihailo.

Poznati košarkaš se oduvek trudio da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, pa do same ceremonije mnogi nisu ni znali kako izgleda njegova lepa, ali i uspešna partnerka.

Tamara Ignjić je odbojkašica i ima 29 godina. Studirala je na univerzitetu u Njujorku, gde je otišla nakon dobrih rezultata i odličnog uspeha u Prvoj ekonomskoj školi, ali i sportu. U Americi je dobila stipendiju i tamo je provela četiri godine studirajući marketing i igrajući odbojku u Bruklinu.

Danilo Anđušić i Ivana Maksimović

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, a u braku su dobili dva sina. Stariji Filip rodio se 2018. godine, a mlađi Uroš 2021.

Jednom prilikom, Ivana i Danilo ispričali su kako su se upoznali. Košarkaš je zatražio od njihovog zajedničkog prijatelja da ga upozna sa Ivanom, a ubrzo je shvatio da je ona žena njegovog života i osoba s kojom želi da stvori porodicu.

- Na moju inicijativu, jedne večeri upoznao nas je zajednički prijatelj. Ivana mi se već sviđala neko vreme i kada smo se te večeri našli na istom mestu, morao sam da iskoristim priliku, što mi je verovatno i refleks iz sporta kojim se bavim. Iste noći poslao sam joj ružu, a ona mi je sutradan zahvalila na tome i tako je započela naša komunikacija.

- Ono što je usledilo nakon toga znate... A što da vam mnogo pričam o tome, mala se nedavno udala! Šalu na stranu, kliknuli smo od prvog trenutka i odmah mi je bilo jasno da među nama postoji neka hemija i da takvu ženu hoću pored sebe. Nije prošlo mnogo vremena kada sam shvatio kako baš kraj nje želim i porodicu - ispričao je Danilo odmah nakon venčanja.

Boban Marjanović i Milica Krstić

Košarkaški as Boban Bobi Marjanović ima svega 34 godine, ali njegovo ime upisano je u sportske anale i poznato je širom sveta. Međutim, ovaj sportista, poreklom iz Boljevaca, možda danas i ne bi bio to što jeste da nema podršku svoje lepše polovine, supruge Milice.

Sa Milicom Krstić stao je na ludi kamen 2014. godine, a njihova ljubavna priča jedna je od lepših u svetu poznatih i slavnih. Ljubav su krunisali i decom, te imaju dva sina, Vuka i Petra.

Često je prva stvar koja "upadne u oči" ljudima velika razlika u visini. Naime, igrač Hjuston Roketsa visok je 224 centimetra, što ga čini drugim najvišim aktivnim igračem u NBA ligi, dok je njegova draga visoka 161 centimetar! Ipak, baš ova fizička specifičnost čini ih još simpatičnijim parom.

Bogdan Bogdanović i Britani Neta

Sredinom 2022. godine u medijima je kao bomba odjeknula vest da je Bogdan Bogdanović ponovo zaljubljen. U pitanju je Britani Neta, atraktivna američka manekenka i dizajnerka koja je svojevremeno bila i u izboru za mis države Nju Džersi, gde je završila kao prva pratilja.

Osim manekenstva, Britani nije zapostavila ni svoje obrazovanje, pa je diplomirala na Tehnološkom institutu za modu za tehnički dizajni i istoriju umetnosti.

Radi kao tehnički dizajner u jednoj od najjačih kompanija sveta "Fiserv". Takođe, bori se za prava žena, nedovoljno zastupljenosti lepšeg pola u tehnološkom sektoru i čini sve da se smanji rodni jaz kroz mnoge organizacije koje se bave ovom temom.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike