Zvezdini navijači poručuju: Nećemo praviti problem oko Raduljice, ali bivši partizanovci više ne mogu da igraju za nas

29.09.2022

11:21

0

Autor: 24sedam

Pristalice crveno-belih prenose pravilo iz fudbalskog kluba

Zvezdini navijači poručuju: Nećemo praviti problem oko Raduljice, ali bivši partizanovci više ne mogu da igraju za nas
raduljica2 - Copyright MN Press

Povodom dolaska Miroslava Raduljice na Mali Kalemegdan kao poslednje pojačanje KK Crvena zvezda, oglasili su se navijači crveno-belih saopštenjem u kojem su naglasili da se više neće dešavati da igrači koji su nekada branili boje Partizana pojačavaju njihov klub.

U saopštenju se poručuje sledeće:

- Ugovor s našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica.

On je, između ostalog, i bivši košarkaš Partizana.

Кao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina, uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretko smo imali više razumevanja, jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji. Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku.

Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance ići ćemo od slučaja do slučaja).

U narednom periodu pisaćemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavove ljudima koji nisu u dovoljnoj meri upoznati sa istima - kaže se u saoptešnju pristalica Zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike