Jelisaveta Orašanin u provokativnom bikiniju na Maldivima! Komplimenti pljušte: Blago Milošu kakvu ženu ima (FOTO)

19.01.2023

14:48

1

Glumica koristi svaki trenutak kako bi uživala na ovoj luksuznoj destinaciji

Jelisaveta Orašanin u provokativnom bikiniju na Maldivima! Komplimenti pljušte: Blago Milošu kakvu ženu ima (FOTO)
Jelisaveta Orašanin - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Jelisaveta Orašanin, supruga slavnog košarkaša Miloša Teodosića, trenutno odmara na Maldivima i koristi svaki trenutak kako bi uživala na ovoj luksuznoj destinaciji zajedno sa sinom Bogdanom i ćerkom Petrom. 

Jelisaveta je objavila niz fotografija u minijaturnom bikiniju i pokazala izvajano telo, isklesane trbušnjake i utegnute noge, ali u prvom planu su bili silikonski implantati koje je nedavno radila. Fotografija je izazvala niz komentara na račun glumičinog izgleda od strane brojnih poznatih dama, pa se ispod objave mogu videti komplimenti Marije Kilibarde, Sofije Milošević, Dragane Mićalović.

 

 

"Grmiš kako izgledaš", "Kad vidim tvoje telo, ide mi se u teretanu", "Blago Milošu kakvu ženu ima", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Jelisaveta je nedavno progovorila o porodičnom životu u Bolonji, gde su porodično stacionirani zbog košarkaševog angažmana. 

 

 

- Sve uspevam. Tamo sam okrenuta samo njima. Tako da sve vreme posvećujem samo njima. Super se snalazim. Mislim da je stvar samo dobre ogranizacije. Ako sve unapred isplanirate uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da ja unapred sve isplaniram. I kada su snimanja volim da se sve precizno dogovorimo zbog organizacije svih. Tako da meni iskreno to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što ja već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo. Uživam u stalnim putovanjima. Stvarno važim za nekog ko voli da putuje. Uvek bila - zaključila je nedavno Jelisaveta za “Blic“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike