Ovako izgleda prvi muž Ane Bekute: Pevačica je pre Mrke volela muzičara, bili su 10 godina zajedno

01.02.2023

08:57

2

Ipak, za života je uvek govorila da je Mrkonjić njena prava ljubav

Ovako izgleda prvi muž Ane Bekute: Pevačica je pre Mrke volela muzičara, bili su 10 godina zajedno
Ana Bekuta - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Ana Bekuta je imala veoma zanimljiv emotivni život, a u nekoliko navrata je istakla da je njena poslednja ljubav, bila i ljubav njenog života, a malo ko zna da iza sebe ima jedan brak. 

Milutin Mrkonjić Mrka je bio čovek kog je najviše volela - sa njim je upoznala pravu ljubav, a pre njega njen emotivan život je bio turbulentan.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Bekuta

Naime, Bekuta je pre nego što je upoznala Mrku bila je 10 godina u ljubavi sa Predragom Vidovićem Prejom, šabačkim muzičarem.

Bubnjar je tada odlučio da promeni svoj muzički pravac, te je sa svojim bendom raspirao konkurs za pevačicu narodne muzike na koji se javila Nada Polić, odnosno Ana Bekuta. Spojila ih je ljubav prema muzici, ali njihova ljubav nije opstala. 

 

 

Posle njega, Ana je zavolela klavijaturistu Slobodana Smakića, koji je bio osam godina mlađi od nje. Međutim, ni ta ljubav nije potrajala dugo. 

Kada je upoznala Milutina Mrkonjića - znala je da sa njim želi da provede ostatak života. Počeli su da se zabavljaju 2012. godine, a on je preminuo 2021. 

Podsetimo, 26. novembra protekle godine je u Aleji zaslužnih građana održan jednogodišnji pomen u čast pokojnom Milutinu, a svi poštovaoci lika i dela Mrkonjića su došli da mu odaju počast. Tom prilikom je  Ivica Dačić tokom govora istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio nadležnim organima da se jedna obilaznica oko Beograda, nazove po Milutinu Mrkonjiću

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike