Bekuta slomljena na dan Milutinovog rođendana: Da je bilo malo sreće danas bi slavili... (FOTO)

23.05.2022

11:32

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se oglasila po povratku sa groblja i ne može da sakrije tugu

Bekuta slomljena na dan Milutinovog rođendana: Da je bilo malo sreće danas bi slavili... (FOTO)
mrka i ana - Copyright ATAImages/ A.A.

Danas su se na grobu političara Milutina Mrkonjića okupili brojni prijatelji, članovi porodice, pevačica Ana Bekuta koja mu je bila dugogodišnja partnerka i mnogi drugi, povodom rođendana koji bi proslavljao ali i šestomesečnog pomena.

Pevačica se po povratku oglasila na Instagramu gde je uz zajedničku fotografiju sa njim napisala:

 - Danas je Milutinov 80. rođendan. Ne mogu da ne zamišljam kako bi današnji dan izgledao da je bilo još samo malo sreće i vremena. Šta bih kuvala, šta bih večeras pevala, bismo li bili nervozni i u koju bi kafanu pozvali sve njegove prijatelje. U koju kafanu bi mogli svi da stanemo? Prošlo je skoro šest meseci otkako je otišao i svaki je dan dug kao godina - počela je emotivno pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 - Ne volim da patetišem, pa ću ovu objavu da posvetim slavljenju njegovog života; njegovog plodnog, srećnog i ispunjenog života u kojem je stekao desetine prijatelja, izgradio desetine mostova, učinio bezbroj dela ljubavi i čovečnosti. I ništa od tog nije učinio da bi jednog dana bio u carstvu nebeskom, kako to, možda, rade veliki vernici. Sve dobro što je učinio Milutin učinio je zato što je to bilo u njegovoj prirodi - ne očekujući nikakvu nagradu u ovom životu, a ni posle njega. Beskrajno sam tužna ovog dana, ali sam beskrajno ponosna što sam s njim delila život, učila od njega, i kako je često govorio, činila ga srećnim. Najdraži moj, leti. Raduj se. Ja verujem i znam da si dobio nagradu za svako delo ljubavi koje si učinio - poručila je Bekuta.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo je 27. novembra, a nekoliko nedelja pre lečio se na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ zbog srčanih oboljenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike