Bekuta skrhana bolom nakon jednogodišnjeg pomena Mrki: Sve mi je teže

26.11.2022

15:46

0

Pevačica se zahvalila prijateljima i stranačkim kolegama, kao i prisutnim medijskim ekipama koje poštuju Milutinov lik i delo

Bekuta skrhana bolom nakon jednogodišnjeg pomena Mrki: Sve mi je teže
Ana Bekuta - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danas je u 11 časova na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, održan jednogodišnji pomen političaru Milutinu Mrkonjiću. Među prvima se pojavila Ana Bekuta, Mrkina dugogodišnja emotivna partnerka, koja je došla na groblje sa unucima.

Nakon pomena, prisutnima se obratila uplakana Ana, koja se zahvalila svima koji su došli da odaju Mrki poštu, a potom istakla da joj je svakim danom sve teže bez Milutina. 

- Nije sada ni mesto ni vreme za priču oko Milutina. Biće prilike. Nije mi lakše ni malo. Naprotiv, sve je teže! - poručila je Ana za okupljenje medijske ekipe među kojima je bila i 24sedam

 

Danas je Ivica Dačić tokom govora koji je održao na pomenu saopštio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio nadležnim organima da se jedna obilaznica oko Beograda nazove po Mrkonjiću, zbog čega je Bekuta posebno bila zahvalna.

Inače, osim Ivice, prisutnima se obratila i Bekuta koja je kroz suze izustila:

- Ovih godinu dana je bilo jako teško za mene. Milutin bi bio svakako ponosan na priznanje koje je dobio danas od svoje države i predsednika. Evo, sad mogu da kažem, i koje je čekao dugi niz godina. Dobro je što je došlo i posthumno. Hvala vam mnogo što ste došli - poručila je potresena Bekuta.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike