Ovo je majka Ane Bekute koja se nije odvajala od nje na pomenu: Obožavala je Mrku, a na ćerku je veoma ponosna (FOTO/VIDEO)

23.05.2022

10:05

2

Milica Polić stajala je pored praunuka Sonje i Branka, ali i svoje ćerke

Ovo je majka Ane Bekute koja se nije odvajala od nje na pomenu: Obožavala je Mrku, a na ćerku je veoma ponosna (FOTO/VIDEO)
milutin mrkonjić (11) - Copyright 24sedam/M. G.

Ana Bekuta došla je danas na šestomesečni pomen Milutinu Mrkonjiću s kojim je bila devet godina u vanbračnoj zajednici, a društvo na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana pravili su joj unuci Sonja i Branko, ali i majka Milica Polića.

U teškom emotivnom trenutku, majka Milica bila je uz nju, a o njenom Mrki imala je veoma lepo mišljenje. Ipak, dosad u javnosti pevačica nikad nije posebno isticala majku, ali je o njoj govorila.

24sedam/M. G.
Grob Milutina Mrkonjića

- Moja majka je danas ponosna na to što sam pevačica, znam da me voli i podržava u svemu - istakla je Bekuta jednom prilikom, a to se na groblju danas i videlo. Ona je bila pored ćerke sve vreme, a videlo se i da je i njoj teško pao Mrkin odlazak.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo je 27. novembra, a nekoliko nedelja pre lečio se na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ zbog srčanih oboljenja.

Njegova partnerka Ana Bekuta teško je primila tu vest, ali se nakon njegove smrti trudila da obavlja sve svoje obaveze, počevši od onih u "Zvezdama Granda", nastupa, a snimila je i jednu pesmu sa Zoranom Simeunović što je bila i Mrkina želja. Ipak, nastup u Beogradu još nije održala od tada, a kako smo saznali, to će se desiti tek nakon Milutinove prve godišnjice smrti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike