Prva objava Ane Bekute posle smrti Milutina Mrkonjića: „Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja" (FOTO)

28.11.2021

09:25

1

Par je zajedno proveo gotovo čitavu deceniju. Pevačica je često napominjala kako je političar njena srodna duša...

Prva objava Ane Bekute posle smrti Milutina Mrkonjića: „Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja" (FOTO)
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Bekuta se oglasila i na svom Instagramu, dan posle smrti Milutina Mrkonjića. Pevačica ne krije koliko tuguje, a brojni prijatelji i kolege ne napuštaju joj stranu - bez prestanka joj šalju reči podrške na pomenutoj društvenoj mreži.

- Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja - potpisala je ona crno-belu fotografiju rečima iz čuvene „Treba vremena".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Inače, pesma koju Ana izvodi a posvećena je Mrki je „Hvala ljubavi", koju je pevačica snimila 2013. godine.

- Niče cvet iz kamena, ne beše mu namera i, jedna ljubav neznanog porekla u srcima se niotkud zatekla. Od sto čuda čudnija, od sto zora mudrija, te noći s tobom pokvarila mi san pa od tada i noć je meni dan... Za ovaj osmeh od ujutru, za ruku na ramenu, ljubavi do neba ti hvala, za ovaj vetar u koraku i let na oblaku. Kad si sa mnom tu za juče, sada i zauvek ostani meni lek i nikada me ne hladi. S tobom gorim bez kremena, ti si moj večni žar. Hvala ljubavi što više nisam živa stvar. Krenu reka moru svom napravila usput lom ko ova ljubav sve pred sobom ruši i izlila se svud po mojoj duši - peva Bekuta.

Kako je Mrka pričao o Ani...

Pokojni Mrkonjić, inače, svojevremeno ugostivši jednu medijsku ekipu u svom domu na Vračaru, govorio je na razne teme, pa se i dotakao velike ljubavi sa Anom. Političar je pevačicu smatrao - savršenom ženom.

– Ana je prelepa žena, sjajan čovek, pametno i saosećajno biće, razumemo se bez mnogo reči. Savršena je domaćica, kuva kao niko, ume da vodi kuću i brine o svakoj sitnici. A pritom je zvezda. Ničim to ne pokazuje niti nameće, a opet se vidi - izjavio je tada on, inače veoma ponosan na sve što je prošao.

- Sada sam najsrećniji. Živim sa ženom koju volim, radio sam poslove koje sam obožavao, iza sebe imam dela koja traju. Puna kapa.

Na pitanje da li postoji neki poseban razlog zašto je uvek prati na nastupima, očarani političar je objasnio kako - samo želi da je čuje kako peva.

- ...Neće da peva ni po kući, ni u kupatilu, u kolima neće da pušta njene kasete, ma nigde! Onda ja slušam mog miljenika Džeja, Mišu Kovača, Brenu... E, zato idem na njene nastupe, da je čujem kako peva - otkrio je Mrka, piše „Alo" i, kao i po običaju, nije skrivao da je porodično orijentisan, te da i sa suprugom Dašom neguje dobar odnos, u čemu je svakako imao podršku pevačice.

„Sve što imam, ostaviću ženama!"

- Uvek sam bio odan porodici. Volim sestrinu decu, a sa Aninom porodicom sam kao najrođeniji rod. Poznato je i da sam sa suprugom Draganom u odličnim odnosima iako odavno ne živimo zajedno. Čujemo se gotovo svakodnevno i pomažem koliko mogu. Sve može da se reši mirno i civilizovano. Sve što imam ostaviću ženama. Ja nemam ništa.

„Često maštamo..."

Inače, prema pisanju pomenutih medija, Bekuta je žalila što ona i Mrka nemaju dece, iako je znala da su se „upoznali u pravo vreme, a ne ranije, kad se možda ne bi ni prepoznali".

- Žao mi je sto nemam dete sa Milutinom. Volela bih da smo se ranije sreli i da imamo potomstvo. On bi bio divan otac sigurna sam u to. Život nas je spojio malo kasno za te stvari, ali tu su moji unuci koji su nam to nadomestili. Često pričamo on i ja o tome kako bi nam se zvalo dete, da li bismo voleli više dečaka ili devojčicu... Volimo da maštamo, jer naša ljubav je zaista jaka - rekla je Ana pre nekoliko godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Podsetimo, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je juče u Beogradu, u 79. godini u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike