Ben Aflek se druži sa sadašnjim dečkom svoje bivše: Čekao ga ispred kuće, a onda se izgrlili (FOTO)

01.02.2023

06:45

0

Glumac poštuje partnera Garnerove

Ben Aflek se druži sa sadašnjim dečkom svoje bivše: Čekao ga ispred kuće, a onda se izgrlili (FOTO)
Ben Aflek i Džon Miler - Copyright Profimedia

Ben Aflek je otpočeo novu ljubavnu epohu sa glumicom Dženifer Lopez, a sa bivšom Dženifer Garner sa kojom ima troje dece je i posle razvoda u korektnim odnosima. O tome govore i najnovije paparaco fotografije na kojima je Ben usnimljen kako čeka glumicu i njenog novog partnera ispred kuće. 

Iako se ranije spekulisalo da između Benove bivše i sadašnje supruge postoje razmirice, ipak to je daleko od istine, ako je verovati rečima izvora.

Profimedia
Ben Aflek i Džon Miler

 

S druge strane, da bivši supružnici neguju dobar odnos govori i to što je glumac u potpunosti prihvatio Dženiferinog novog dečka, advokata Džona Milera, s kojim je ušla u vezu i pre nego što je razvod sa Benom finalizovan. 

Svetski paparaci su uslikali kako Dženifer Garner i njen partner dolaze ispred njene kuće, gde ih je Aflek čekao. Ben je bio parkiran na prilazu kući, te se sa osmehom na licu pozdravio sa Džonom, a potom su nastavili da razgovaraju. 

Profimedia
Ben Aflek i Džon Miler

Podsetimo, Dženifer Garner nije prisustvovala trodnevnom venčanju bivšeg muža i pevačice, pa su mnogi komentarisali da su im odnosi narušeni, ali paparaco fotografije govore drugačije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike