Da sam ostao u tom braku, ne bih prestao da pijem! Aflek o krahu ljubavi sa Dženifer Garner: Bio sam zarobljen

15.12.2021

18:59

0

Autor: Marija Mitić

Glumac je istakao da su se i on i njegova bivša supruga svojski trudili da im brak uspe, ali to im ipak nije pošlo za rukom

Da sam ostao u tom braku, ne bih prestao da pijem! Aflek o krahu ljubavi sa Dženifer Garner: Bio sam zarobljen
aflek - Copyright Profimedia

Glumac Ben Aflek u žiži je javnosti otkako je obnovio vezu sa Dženifer Lopez. Pre Lopezove glumac je bio u brak sa glumicom Dženifer Garner, a o njihovom ljubavnom odnosno bračnom krahu, koji im se desio 2015. godine, Aflek je govorio u jednoj radijskoj emisiji.

Glumac je tom prilikom istakao da su se i on i Garnerova svojski trudili da im brak uspe, ali to im nije pošlo za rukom.

- Nakon dužeg razmišljanja smo doneli odluku. Rastali smo se. Bili smo u braku koji nije uspeo, to se događa, s nekim koga volim i poštujem, ali s kim više ne treba da budem u braku. Na posletku, pokušali smo. Trudili smo se, trudili smo se jer smo imali decu. Oboje smo osećali da ne želimo da ovo bude model po kojem će naša deca videti brak - rekao je glumac i potom dodao da se u braku osećao "zarobljeno", zbog čega je počeo da pije.

Profimedia
 

- Verovatno bih još uvek pio. To je deo razloga zašto sam počeo da pijem, jer sam bio zarobljen. Smatrao sam da mogu da odem zbog svoje dece, ali nisam bio srećan. Onda bih popio sam bocu viskija i zaspao na kauču, što se pokazalo kao loše rešenje - rekao je Aflek.

Podsećanja radi, u nedavnom intervjuu za magazin WSJ glumac je po prvi put govorio o obnovi veze sa JLo, gde je istakao da je zahvalan na drugoj šansi koja mu je pružena, te da je presrećan.

- Život je težak i stalno padamo i nadamo se da ćemo nešto naučiti iz tih padova. Jedina stvar koju morate da uradite jeste da drugu šansu iskoristite, kao i prilike koje vam sazrevanje pruža - rekao je Aflek u intervjuu i dodao da mu je u "novoj-staroj" vezi prelepo.

Ben Aflek Dženifer Lopez, Foto: Profimedia
 

- Definitivno mogu da kažem da je meni prelepo. To je dobra priča. To je odlična priča! I, znate, možda ću je jednog dana ispričati. Zapisaću sve... i onda ću to zapaliti - rekao je Aflek tada.

Podsećanja radi, Dženifer Garner i Ben Aflek razveli se 2015. godine, a imaju dve ćerke, Violet i Serafinu, kao i sina Samuela. Glumac je pre nekoliko meseci nakon 17 godina obnovio vezu sa Dženifer Lopez.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike