Dženifer Garner nije bila pozvana na venčanje bivšeg muža, a sada je otkrivena pozadina priče: Ovo misli o Benu Afleku?

28.08.2022

11:29

0

Njih dvoje imaju decu i bili su dugo zajedno, a o svom odnosu se ne oglašavaju

Dženifer Garner nije bila pozvana na venčanje bivšeg muža, a sada je otkrivena pozadina priče: Ovo misli o Benu Afleku?
profimedia-0284088304 - Copyright Profimedia

Glumački par Dženifer Garner i Ben Aflek bili su braku 12 godina, a 2017. su rešili da na njega stave tačku. Oni su nastavili sa svojim životom, a Ben se nedavno oženio svojom starom ljubavlju Dženifer Lopez.

Međutim, mnoge je iznenadilo što Garnerova nije bila na venčanju, pre svega zato što je uvek Benu bila podrška. Ona ga je čak naterala da ode na rehabilitaciju u avgustu 2018. godine, zbog zavisnosti od alkohola, pa ga je čak odvezla do klinike.

Profimedia
Dženifer Garner i Ben Aflek

No, kako izvor blizak oboma navodi, ona je sigurno srećna.

- Siguran sam da je oduševljena što se oslobodila svog četvrtog deteta —  rekao je izvor koji poznaje i Bena i Garnerovu, govoreći o svemu što je glumica uradila za svog bivšeg.

Deca bivšeg para Violet, Serafina i Samuel bili su prisutni na venčanju njihovog tate i pevačice Dženifer Lopez. Insajderi su za Page Six rekli da nije jasno da li je Garner uopšte bila pozvana.

Piše se da je za vreme venčanja Garnerova viđena kako sa ocem i dečkom sedi u jednom restoranu, a nakon toga se fotografisala sa fanovima. Još jedan insajder koji poznaje holivudsku glumicu je za Page Six izjavio da je Garnerova uvek bila uz Bena sa kim god on bio. 

Profimedia
Dženifer Garner i Ben Aflek

Dženifer Garner udala se za Afleka 2005. godine, godinu dana nakon što se razvela od glumca Skota Folija.

- Dženifer je odrasla sa roditeljima u srećnom braku, a i njene sestre su udate, tako da znam da je sigurno želela da njen brak uspe — kaže insajder i dodaje:

- Znam da će uprkos svemu Džen uvek brinuti o Benu. Sve što je ikada uradila pokazuje da je uvek tu za njega. Zajedno imaju troje dece i ona ga je volela svim srcem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike