Nisu samo Metju Peri i Džulija Roberts bili zajedno: Ove holivudske parove su svi zaboravili!

27.10.2022

05:45

0

Mnogi od njih su bili godinama zajedno, pa čak i u braku

Nisu samo Metju Peri i Džulija Roberts bili zajedno: Ove holivudske parove su svi zaboravili!
metju peri dzulija roberts copy - Copyright Profimedia

Metju Peri, čuveni Čendler iz "Prijatelja" otkrio je nedavno detalje veze sa slavnom Džulijom Roberts, koji su mnoge iznenadili.

Međutim, oni nisu jedini holivudski par koji su nekad bili zajedno. Mnoge holivudske zvezde zabavljale su se godinama, neki su bili i korak pred brak, ali su to svi zaboravili.

Džulija Roberts i Metju Peri Printscreen ,,Prijatelji"
Metju Peri i Džulija Roberts

Alanis Moriset i Rajan Renolds

Njih dvoje su skrivali svoju vezu, a tek na rođendanu zajedničke prijateljice Dru Barimor davne 2002. godine otkrili su da su zajedno. Kanadske zvezde su se dve godine kasnije čak i verile, ali su raskinuli 2007. godine. 

Međutim, kada je Renolds uplovio u vezu sa Blejk Lajvli, sa kojom čeka četvrto dete, svi su zaboravili njegovu prošlost.

Tom Kruz i Penelope Kruz

Njih dvoje su bili zajedno od 2001-2004 godine. Glumčevi agenti su demantovali da su njih dvoje raskinuli zato što ona nije bila deo Sajentologije. Štaviše, oni su naglasili da, iako ona nije deo crkve kao i Tom, smatrala je da su neki kursevi koje ona pruža veoma značajni.

Profimedia
Tom Kruz i Penelope Kruz

Mila Kunis i Mekoli Kolkin

Zanimljivo je da su njih dvoje bili zajedno skoro celu deceniju! Zvezda filmova "Sam u kući" bio je veoma zaljubljen u svoju koleginicu, ali su još 2011. godine rešili da svako od njih nastavi svojim putem. 

Mila je danas udata za kolegu Eštona Kučera, što su mnogi fanovi dočekali sa oduševljenjem, s obzirom na to da su to mnogi želeli još otkad su ih gledali kao par u seriji "Vesele sedamdesete".

Ris Viterspin i Džejk Džilenhal

Oboje su danas velike zvezde u Holivudu, a početak njihove veze nije neočekivan i čudan za glumce - upoznali su se i zavoleli na setu filma u kom su zajedno igrali.

Sara Džesika Parker i Robert Dauni Džunior

Njih dvoje su se zabavljali u periodu od 1984-1991 godine. Njegovi problemi sa nedozvoljenim supstancama obeležili su veći deo te veze, koja je bila veoma javna. Sara se potom udala za drugog kolegu, Metjua Broderika, sa kojim ima troje dece.

Profimedia
Robert Dauni Džunior i Sara Džesika Parker

Dženifer Garner i Skot Fuli

Svi znaju i dalje da je Dženifer Garner bila u braku sa Benom Aflekom, ali malo je onih koji se sećaju da je ona bila udata za još jednog glumca. U pitanju je Skot Foli, kojeg domaća publika najbolje zna iz serije "Skandal". Njih dvoje su se upoznali na setu serije "Felisiti", da bi 2000. godine stali pred matičara. Nažalost, tri godine kasnije su se razveli.

Sandra Bulok i Metju Mekonahi

Njih dvoje su izazvali glasine da su zajedno pošto su zajedno igrali u filmu "A time to kill", da bi se te glasine pretvorile u vezu koja je trajala dve godine.

Čak i kasnije, posle raskida, Sandra je hvalila svog bivšeg dečka.

- Vredno smo radili na našem prijateljstvu. Postoji veliko poštovanje i ljubav među nama, ja osećam da on veoma brine o meni. Nema veze gde završimo, da li se on oženi ili ja udam, znam da ćemo ostati bliski - izjavila je Sandra 2003. godine.

Profimedia
Sandra Bulok i Metju Mekonahi

Majlo Ventimilija i Aleksis Bledel

Dok su oboje bili deo serije "Gilmorove", u kojoj su tumačili ljubavni par, Aleksis i Majlo su zapravo i iza kamera bili zajedno. Njihova veza trajala je četiri godine, od 2002-2006, a u jednom trenutku su čak razmišljali i o braku.

- Mislim da svako ko se zabavlja nekoliko godina u nekom trenutku ima taj razgovor. Nama je bilo zanimljivo da razmišljamo o tome, ali to je to - rekla je Aleksis u vreme kada su se zabavljali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike