Nataša Bekvalac otkrila da li bi snimala porodični rijaliti: Završili bismo u psihijatrijskoj ustanovi, gde i pripadamo!

31.08.2022

18:21

0

Mnogi smatraju da bi pevačica i njena porodica bili idealni za takvu vrstu programa

Nataša Bekvalac otkrila da li bi snimala porodični rijaliti: Završili bismo u psihijatrijskoj ustanovi, gde i pripadamo!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Porodične rijalitije unazad godinama gledamo na malim ekranima, a Kardašijanovi su definitivno oni koji su postavili standarde. Kod nas se uvek spekulisalo da bi neke zvezde mogle da naprave svoj porodični rijaliti, ali niko to nije uradio na način na koji je to činila gorepomenuta porodica.

Profimedia
Sestre Kardašijan/Džener

No, čini se da neki misle da bi porodica Bekvalac mogla da bude pravi srpski pandan Kardašijanovima. No, njima se ta ideja nikako ne dopada, što je prokomentarisala Nataša Bekvalac na svom nalogu na Instagramu.

Na društvenim mrežama je osvanuo komentar da bi Bekvalčeve jedino mogle da odgovore zadatku.

ATAImages/ Amir Hamzagic
Nataša Bekvalac

- Uspešan rijaliti u Srbiji mogu samo da naprave Bekvalčeve jer su sve prirodno otkačene i znale bi da odgovore na zadatak. Ostali mogu samo da pokušavaju, sve promašene investicije - glasio je jedan post na mrežama.

Nataša je ovu objavu stavila na svoj stori na Instagramu, te nasmejala sve.

Instagram printscreen/bekvalceva
Objava Nataše Bekvalac

- Stotine ovih poruka mi je stiglo. Jasno vam je da se to nikada neće desiti jer bismo završili ili u zatvoru ili u psihijatrijskoj ustanovi (gde i pripadamo) - napisala je Nataša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike