Presedan: Član britanske kraljevske porodice učestvuje u rijalitiju, a tek da vidite koliko će novca zaraditi!

28.10.2022

18:57

0

Prvi put u istoriji kraljevske porodice se dešava da neki član učestvuje u ovakvom formatu

Presedan: Član britanske kraljevske porodice učestvuje u rijalitiju, a tek da vidite koliko će novca zaraditi!
profimedia-0280339067 - Copyright Profimedia

Majk Tindal, suprug Zare Tindal - ćerke princeze Ane i unuke kraljice Elizabete II - zvanično je potvrđen kao učesnik rijaliti programa "Ja sam selebriti... Izvucite me odavde!" koji se snima u Australiji. 

Već nekoliko nedelja se spekuliše o tome da bi on mogao biti učesnik, ali sada je i potvrđeno kada je uslikan na aerodromu u Brizbejnu.

Ovo je prvi put da će neki član kraljevske porodice, iako nije u krvnom srodstvu, učestvovati u jednom ovakvom formatu. Kako se navodi, on će zarađivati čak 150.000 funti dnevno!

Po dolasku u Australiju, Tindal je izjavio da je to za njega "specijalno mesto" zato što je baš u ovoj zemlji upoznao svoju suprugu Zaru.

Ovaj rijaliti opisan je kao "Survivor" za poznate, učesnici žive u prilično teškim uslovima, a pogodnosti koje dobijaju da bi im život bio olakšan su retke.

Podsetimo, Majk i Zara su se venčali 2011. godine, a ovo će biti prvi put da će tako dugo biti razdvojeni, a da neće moći da komuniciraju. 

Neki smatraju da će njegovo učešće u ovom programu doprineti promociji brenda Tindal, dok se drugi šale da je Britanija dobila dva kralja, od kojih je jedan "kralj džungle". 

Majk je, inače, istakao da se najviše plaši da bude gladan, a što se tiče sna, tu nema problem, jer ima troje dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike