Goca Božinovska otkrila sve o drugom unuku: Evo da li je mali Zoran ljubomoran na brata i da li će Vukan naslediti njegove stvari!

21.01.2023

07:53

0

Baka Goca ističe da u kući vlada dobra organizacija, te da su bake i tetke rasporedile poslove kako bi pomogle Bojani

Goca Božinovska otkrila sve o drugom unuku: Evo da li je mali Zoran ljubomoran na brata i da li će Vukan naslediti njegove stvari!
Goca Božinovska - Copyright Antonio Ahel/ATAImages 24sedam/Nemanja Vujičić

Bojana i Mirko Šijan, snaja i sin Goce Božinovske, obradovali su pevačicu podarivši joj još jedno unuče i to baš na njen rođendan. Bojana se porodila u Narodnom frontu i na svet donela dečaka Vukana, a beba i mama su ocenjeni čistom desetkom.

Slavilo se do ranih jutarnjih sati zbog dolaska drugog mezimca, a u intervjuu za 24sedam, ponosna baka Goca otkriva šta se to promenilo otkako je dobila drugog unuka, kako se oseća snaja, ali i da li je mali Zoran ljubomoran na brata.

Šta je drugačije otkako je drugi unuk došao u vaš dom?

- Ništa se drastično nije promenilo, osim što je sada Zoran non-stop sa mnom, a ranije je bio kod Bojane i Mirka. Tu je i baka Bojanina i moja sestra, svi smo tu. Tri su žene u službi - jedna pegla, druga pakuje, treća kuva. Sve radimo na smenu, odlično smo se rasporedile. Jedino je ovaj mesec malo problematičan dok je beba mala, posle toga ćemo lakše. Imamo iskustva. 

24sedam/Nemanja Vujčić
Bojana i Mirko Šijan

Dobili ste unuka, kao poklon za rođendan, da li je bilo suza radosnica?

- Jao, je ne mogu da verujem. Rodio se tačno na moj rođendan. Mirko je stalno govorio da je njoj termin za porođaj od 16. do 20. Ja sam govorila: „Samo da se ne porodi na moj rođendan, jer sam ja živela sam trista na sat”. Negde sam u dubini duše volela da bude ovaj dan, baš je lepo ispalo. Sladak je kao šećer. Ja sam mislila da od Zorana nema lepše bebe, ali i Vukan je presladak. 

Vukan liči na mamu ili na tatu?

- Ne mogu još uvek da kažem na koga liči. Ima lik i na Bojanu i na Mirka, ali mali je on. Ma samo da su mi živi i zdravi i jedan i drugi unuk, lepi su im roditelji, pa na koga god da liče, nije bitno. A šta fali i babama? Može da liči i na nas (smeh).

24sedam/Nemanja Vujčić
Bojana i Mirko Šijan

Da li je Zoran ljubomoran na mlađeg brata?

- Mi sad imamo problem. On non-stop hoće da ide kod njih gore. Video je gde je on (Vukan) i pravo ide u sobu kod njega. Nema ljubomore, mali je on, ne zna on šta to znači. On bi samo sa batom da se igra. Ide po kući i govori: „Bata, bata”. 

Slavilo se do jutra kod vas. Koju ste vi pesmu naručili i za koju ste dali najveći bakšiš?

- Pa uvek ide ona „Rodio se sin mali gospodin”. Da vam pravo kažem, ja sam bolje proslavila jučerašnji dan, nego kada se Bojana porodila. Znate kako je, puna kuća. Jedno ulazi, drugo izlazi, svi me pitaju gde se šta nalazi. Nisam imala vremena da se opustim i proveselim. Sa druge strane morala sam da brinem i o Zoranu, da ga nahranim, uspavam. Trči baba, tetka, sestra, svi trče. Ludnica, ma opšti haos. 

ATAImages/Antonio Ahel
Goca Božinovska

Da li će Vukan naslediti stvari od brata ili su mama i tata odlučili da mu kupe sve novo?

- Oni su mu trenutno kupili sve novo. Ima toliko i Zoranovih neotpakovanih stvari koje su mu kupili, jer bebe sve brzo prerastu i ne stignu da obuku. Ja ih molim da ne kupuju, ali dobro, valja se i on je mali, da ga ponove. Pritom i svi koji dolazem donose poklone. 

Kako se oseća snaja?

- Bojana je super, kao da se nije porodila. Nije joj ostao ni stomak, ona je prava zgodnica. Lepa je kao lutka. Ja sam mislila da neće moći da ustane dva, tri dana, ali ona ide, sve normalno. Porođaj je super prošao. 

Instagram printscreen/goca_bozinovska_official
Goca Božinovska i Bojana Šijan

Posle dva unuka, priželjkujete li jednu unuku?

- Za sad kažu da ne planiraju, da se malo odmore. Ja kažem: „Da se vi odmorite, ali i mi”. Treba ipak za njih dvojicu još dve tri godine da ojačaju, pa nam onda jedna devojčica ne bi bila viška, da bude najmlađa. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike