Kneževići kao Kardašijanovi? Pevač posle kritika na račun ćerke Ksenije spreman i za porodični šou program!

17.05.2021

16:37 >> 16:38

0

Autor: M. Gudžulić

Hit ideju prvo je podelio s mlađom naslednicom, koja ih je bila snimila dok su razgovarali

Kneževići kao Kardašijanovi? Pevač posle kritika na račun ćerke Ksenije spreman i za porodični šou program!
Petar Markovic/ATAImages

Nenad Knežević Knez, upitan da prokomentariše snimke sa društvenih mreža tokom kojih kritikuje ćerku Kseniju, imao je zanimljiv odgovor – mlađoj naslednici predložio je da otvore porodični kanal, gde će, „kad se već snimaju”, deliti sve dogodovštine iza zatvorenih vrata.

– Ja sam mlađoj ćerki koja nas je snimala predložio da, ako se već snimamo, da otvorimo jedan kanal kao što su napravili ovi Kardašijanovi! Rekoh hajde onda da pravimo rijaliti program mi Kneževići i sve to što nam se dešava – ispričao je on, koji je, inače, veoma ponosan na to što Kseniju, u stvari, popularnost uopšte nije promenila.

– Ksenija je bez obzira na sve ostala jako skromna i prizemna. Ona je i inače jedno jako vaspitano dete, što ja volim da kažem jer je zaista tako. I onda ako primetim da se nešto promenilo ja odmah moram da joj ukažem, da povede računa. To je jedna roditeljska kritika – istakao je, pa otkrio šta očekuje od sastava „Hurricane” na „Evroviziji”.

@nerealisticno

Knez je moja nova omiljena ličnost #foryou #foryoupage #fyp #viral #nerealisticno #ksenija #knez #hurricane #kseniaknezevic

♬ original sound – NEREALISTIČNO

– O svemu moraju da vode računa, ali ono što svi znamo je da sem toga što su talentovane i izuzetno lepe, da su jako profesionalne kada su u pitanju sve obaveze. Ja sam se nekako trudio da Kseniji prenesem to da se trudi i da bude maksimalno profesionalna u onome što radi i, mislim da joj to za sada jako dobro ide – objasnio je Knez u „Realnoj priči”, pa dodao: Ne samo ona, sve tri devojke su zaista jako profesionalne. Tako da ih sada čeka po prilično puno posla jer ja znam, ja sam prošao to 2015. u Beču. Mislim da će biti na visini zadatka, da će predstaviti našu zemlju na najbolji mogući način – zaključio je pevač.

Hurricane Foto: Profimedia

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti