"Desio se veliki kraj, krećem od nule!" Angelina priznala sve o traumatičnom periodu, novoj ljubavi i Evroviziji! (VIDEO)

27.01.2023

23:31

0

Za ovu godinu pripremila je mnogo novih prijekata, dok prethodnu želi da zaboravi

"Desio se veliki kraj, krećem od nule!" Angelina priznala sve o traumatičnom periodu, novoj ljubavi i Evroviziji! (VIDEO)
Angelina - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U protekle dve večeri održana je glamurozna ceremonija dodele prestižnih muzičkih priznanja Music Awards Ceremony 2023, a najveće zvezde iz zemlje i regiona prodefilovale su MAC Carpetom, i smestile se u VIP ložu na velelepnoj sceni ceremonije u Štark Areni.

Svojim performansima milione gledalaca u trans su bacili Milica Pavlović, Teodora Džehverović, Konstrakta, Sara Jo, Vojaž, Nući, Aco Pejović, Nikolija, Emina Jahović i mnogi drugi, a Music Awards Ceremy na čelu sa Skymusicom još jednom je dokazao zbog čega je najprestižnija dodela muzičkih nagrada u regionu.

Pevačica Angelina primila je nagradu za najbolju numeru u kategoriji "urban pop numera", a neposredno pred primanje priznanja u razgovoru sa medijima otvorila je dušu o privatnom, ali i poslovnom životu, pa otkrila planove za 2023. godinu.

Amir Hamzagic/ATAImages
Angelina

- Imam ovo belo na sebi, imam beli veš... Dosta! Spremam se za "Pesmu za Evroviziju", jako sam uzbuđena i jedva čekam da čujete novu pesmu - počela ja pevačica.

Angelina se uveliko priprema za predstojeći festival "Pesma za Evroviziju" na kom će okušati sreću i ove godine.

- Imam tremu svaki put, ali ove godine sam bar upoznata sa svim stvarima koje su bile prošle godine i znam tačno svoje greške koje su bile prošle godine. Idem da ih ispravim, da se lepo provedem i daj Bože da pobedim. Ove godine nema nervnog sloma nadam se, mada to se nikad ne zna. Prošle godine se desilo nešto što niko nije očekivao, moguće je da se desi i ove godine, ali ja sam sigurna u svoju pesmu i mislim da će to biti kako treba - priča Angelina, pa dodaje:

- Mrzim to da gledam kao takmičenje. Smatram da u mom poslu takmičenje ne postoji, svi su kvlitetni na svoj način, ali pobediće onaj čija se pesma narodu bude najviše dopala - dodaje pevačica.

Mnogi smatraju da je skromnija više nego što treba, pa to često uvežu sa njenom nesigurnošću.

Amir Hamzagic/ATAImages
Angelina

- Ja verujem u sebe, mnogi brkaju moje realno gledanje na stvari sa nekom skromnošću, sa nevereovanjem u sebe... U stvari, ja smatram da su oni koji nisu mnogo glasni vrlo sigurni u sebe - kaže pevačica.

Ovom prilikom priznala je i da je prošla godina za nju bila turbulentna i jako teška, te su se dogodile značajne promene, koje je teško podnela.

- Lično znam da je prošla godina za mene bila najgora godina. I emotivno, i poslovno i privatno. Desio se jedan veliki kraj, promena svih saradnika, tako da ja krećem sada sve od nule i radujem se novom početku - priča Angelina.

- Spremam fenomenalan album, deset pesama... Nova ljubav, možda, zaljubljena sam. Nisam se opekla, ali sam imala neprijatne situacije jer sam javno pričala o ljubavi - priča Angelina.

Šta je Angelina još pričala u razgovoru s medijima, pogledajte u videu ispod teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike