Zaljubljena! Angellina iznenadila izjavom: Možda stanem na ludi kamen uskoro!

11.09.2022

13:51

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica će se uskoro naći u jednom talent šou, u ulozi žirija

Zaljubljena! Angellina iznenadila izjavom: Možda stanem na ludi kamen uskoro!
angelina - Copyright Printscreen Youtube/ PremijeraVikendspecijal

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angelina vešto skriva privatan život od radoznalih očiju javnosti. Ipak, sada je zagolicala maštu svima, otkrivši sedmoj sili da je zaljubljena, te da postoji mogućnost da se unrzo i uda.

 - Ja sam uvek zaljubljena, to već znate, rođena sam zaljubljena! Cveće, leptirići, bajkovito... Tako je i dalje, stvarno! Možda sledeće godine uz novi album stanem i na ludi kamen! Nikad se ne zna, nikad ne reci nikad. Polako, ne može to tako, samo da se neko javi i idemo, videćemo - rekla je šaljivo pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", te podrobnije progovorila o albumu koji je spomenula.

 - Spremam album, biće uskoro opet par pesama po par pesama, možda ako odlepim bude i sve odjednom, ali ne obećavam. Gledam da ne bude previše svega i odjednom, imam previše pesama, ali zaista imam strava pesme. Dugo sam ih spremala i ima svega, baš je onako raznoliko - priznaje pevačica, pa otkriva da li je uspela da se odmori ovog leta, kako i glasi naziv njene nove hit pesme:

24sedam/Nenad Vujanović
Angellina

 

 - Pa uspela sam nešto kratko da ugrabim za sebe baš za odmor, nekih desetak dana, a ovo ostalo je bilo rezervisano za nastupe, pa usput šta ostane. Bilo mi je lepo. Sledi nastup na Tašmajdanskom parku 17. septembra u okviru Europrajda, pozivam sve ljude ovom prilikom, jer biće super izvođača, pored mene i moje divne koleginice Sara Jo, Edita, Senida i mnogi drugi. Očekujemo baš dobro zabavu - kaže Angelina koja će se prvi put oprobati kao član žirija u "Pinkovim Zvezdicama", šou koji uskoro počinje na televiziji Pink.

 - Prvi put sam u ovakvom nekom zadatku, do sada nisam imala priliku da budem žiri, ali mi je mnogo drago što su to "Zvezdice", jer mislim da ja neko ko je mlad i relativno skoro napravio nešto mogu da razumem sve njihove boljke. Mislim da ću im biti omiljena po tim godinama, jer sam im po godinama najpribližnija, ali biću realna. Potrudiću se da sve što znam prenesem na njih i mislim da je ovo stvarno jedan fenomenalan šou. Više nam treba ovoga, imamo dosta talentovane dece koje će jednog dana biti velike zvezde i drago mi je što ću biti deo njihovog puta -  zaključila je ona u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike