Nući otkrio da mu ego ne dozvoljava da zaprati Milicu Pavlović, pa žestoko odgovorio Zorani Jovanović: Odvratna je i bezobrazna! (VIDEO)

27.01.2023

09:45

0

Reper se našalio na račun dve poznate dame sa kojima su mu se ukrštali putevi

Nući otkrio da mu ego ne dozvoljava da zaprati Milicu Pavlović, pa žestoko odgovorio Zorani Jovanović: Odvratna je i bezobrazna! (VIDEO)
Igor Panić Nući - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Igor Panić, poznatiji kao Nući, pojavio se protekle večeri na dodeli nagrada "Music Awards Ceremony (MAC)", gde je dobio nagradu u kategoriji "New age kolaboracija godine" koju deli sa kolegom i prijateljem Mihailom Veruovićem Vojažem.

Nući je privukao pažnju i svojim izgledom, a dres kod je ispoštovao.

- Nosim korset i jako je neugodno. S obzirom i na ovu šminku oko očiju, da moram svaki dan ili jednom nedeljno, bilo bi mnogo, ovako za posebne prilike, mogu da podnesem - rekao je on na početku razgovora sa medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

24sedam/Goran Sivački
Nući

Poznato je da je Milica Pavlović, u naletu ljutnje kada je kolege nisu podržale zbog afere "Provereno", otpratila i blokirala mnoge njih, a među njima je bio i Nući. Kasnije je pričala da su izgladili odnose, a evo šta on sada kaže o njoj.

- Mi se privatno gotivimo, čak smo se i čuli oko neke pesme pre pola godine. Sreli smo se, izgrlili, izljubili, privatno smo dobri, ali nismo dobri na društvenim mrežama jer mi ego ne da da je zapratim sada - kaže Nući kroz osmeh i dodaje da ga ego ipak ne sprečava kada su devojke u pitanju:

- Za to mi ego daje. Tu preovlada neka druga struja (smeh). Relativno skoro sam se javio nekoj devojci, ali ne sećam se baš. Nemam tremu kada je to u pitanju. 

24sedam/Goran Sivački
Nući

Medijski rat između repera Milija i Devita privukao je pažnju javnosti, a Nući ističe da ne želi u to da se meša.

- Dobar sam i sa jednim i sa drugim, to je njihova stvar, neću da vodim tuđe ratove. Zato smo se Milica i ja otpratili (smeh). Svako neka vodi svoje. Neka održe bitku u repu, pa da se vidi ko će pobediti - rekao je on. 

Influenserka Zorana Jovanović Zorannah izjavila je da joj se ne dopada kako se Nući oblači, te da ni fizički skroz nije njen tip, a on je sad imao žestok odgovor.

24sedam/Goran Sivački
Nući

- Ni ona se meni ne dopada, odvratna je (smeh). Iskopirala me je, kao nisam njen tip, a kopira me. Bezobrazna je (smeh) - šalio se sve vreme Nući.

Šta je još ispričao pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike