Mimi Mercedez i Vojaž među voditeljima MAC-a! Pred njima je nezaboravno iskustvo (FOTO)

19.01.2023

20:43

0

Do muzičkog spektakla svi već broje sitno - kako je zakazan za 25. i 26. januar tekuće godine

Mimi Mercedez i Vojaž među voditeljima MAC-a! Pred njima je nezaboravno iskustvo (FOTO)
Mimi Mercedez, Vojaž - Copyright Promo / MAC

Do MAC-a (Music Awards Ceremony), powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a, ostalo je manje od nedelju dana, a sada je pored mnogobrojnih muzičkih zvezda koje su potvrdile svoje učešće 25. i 26. januara u Štark Areni otkriveno i ko će voditi ceremoniju.

U pitanju su Jelena Gavrilović, Milena Janković poznatija kao Mimi Mercedez, Mihajlo Veruović Vojaž i Tonči Huljić, koji će u parovima voditi višečasovni šou; dodelu nagrada, te senzacionalne nastupe.

- Drago mi je da imamo ovakvu jednu manifestaciju koja će ugostiti najveće regionalne zvezde i koja, godinama unazad, čitavu regionalnu muzičku scenu drži pod istim krovom. Izuzetna mi je čast što sam dobila poziv da vodim MAC i posebno sam počastvovana što će moj partner u tome biti baš Tonči Huljić, čovek koji je svojim talentom, ljubavlju i posvećenošću u muzici ostavio trajan i neizbrisiv trag – kazala je Jelena, a ništa manje oduševljen nije bio ni Tonči, pošto je bio pozvan. 

Ovo mu je, kaže, ostvarenje dečačkog sna.

Promo / MAC
 

- Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ulogu voditelja na MAC-u, na to gledam kao neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Ja sam se čitav svoj život bavio muzikom, a sad je izgleda, došlo vreme da se oprobam i u nečemu o čemu sam u detinjstvu maštao - izjavio je on.

Mimi Mercedez i Vojaž činiće drugi tim.

- Veoma sam počastvovana što sam odabrana za ovu ulogu i mislim da će se otkriti mnogi moji talenti koji su se krili iza mog pisanja. Osećam se veom uzbuđeno, ali i samouvereno. Sigurna sam da su odabrani savršeni voditeljski parovi za ovu manifestaciju i da ćemo ovaj spektakularan događaj učiniti još jačim. Jedva čekam da upoznam moje kolege - poručila je Mimi, a i mladi treper jedva čeka da zapliva ovim voditeljskim vodama.

- Jako mi je drago da ću i tome da se oprobam, pored svega što sam uradio. Mislim da će to biti jedno jako lepo iskustvo i želim da se zahvalim organizatorima koji su mi dali toliku odgovornost. Mislim da ću ispuniti očekivanja - istakao je on.

Promo / MAC
 

Podsetimo, svoje učešće već su potvrdili Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Leksington bend, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, „Joker out bend", Vojaž, Nući, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Cobi, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav „2Bona".

Interesovanje publike je ogromno, pa su zbog veoma ograničenih količina ulaznica za sektor 200 od pre neki dan u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti su gotovo rasprodati, pa se fanovima koji žele da budu tik uz binu preporučije da što pre nabave svoje ulaznice za najveći muzički događaj godine. Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity, na prodajnom mestu TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike