Baka Prase otvorio vrata luksuznog penthausa: Sirotinjo, ne možeš u moje dvorište! (FOTO)

24.01.2023

10:55

11

Jutjuber tvrdi da je za novu nekretninu iskreširao preko dva miliona evra

Baka Prase otvorio vrata luksuznog penthausa: Sirotinjo, ne možeš u moje dvorište! (FOTO)
Baka Prase - Copyright Printscreen YouTube/Baka Prase

Nedavno je odjeknula vest da je kontroverzni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase pazario nekretninu u luksuznom naselju "Beograd na vodi".

Bogdan je sada iznenadio javnost videom koji je objavio na svom Jutjub kanalu, gde tvrdi da je novi stan na Beogradu na vodi platio čak preko dva miliona evra.

Jutjuber je otvorio vrata svog luksuznog penthausa, koji je zamenio luksuzni stan u centru Beograda, gde je živeo poslednje tri godine. 

- Alo, sirotinjo, ne možete u moje dvorište! Dvorište je bomba, obezbeđenje ludilo, sve je pokriveno kamerama - poručio je Baka Prase u video, nakon čega je otvorio vrata svog novog doma.

Jutjuber je ranije imao običaj da od trpezarijskog stola napravi radni sto, a sada se nada da će u novom stanu imati i svoj radni kutak.

Ranije je tvrdio da je stan ukupno platio 2.200.000 evra, a samo za enterijer je navodno iskeširao 700.000 evra

- Radilo se, ja neću da se stidim toga što sam radio i zaradio za ovaj stan! Evo kažete mi sad da je ludilo stan... Pa da, zato što je koštao 2.200.000 evra - rekao je Ilić.

Ono što je svima zapalo za oko, jeste, da je sa Bogdanom u stanu i njegova izabranica Anja Bla, sa kojom se nedavno pomirio, nakon čega ju je i verio.

Podsetimo, Baka Prase je krajem prošle godine postao ujak, a sestri, njenom mužu i detetu je pazario stan na Novom Beogradu, i obezbedio im krov nad glavom dok su u Srbiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike