Polugola Anja Bla! Osuli paljbu po devojci Bake Praseta zbog bikinija: Divan primer daješ deci (FOTO)

19.12.2022

12:10

8

Fitnes instruktorka gotovo svakom novom fotografijom iznova šokira svoje obožavaoce

Polugola Anja Bla! Osuli paljbu po devojci Bake Praseta zbog bikinija: Divan primer daješ deci (FOTO)
Anja Bla - Copyright Printscreen Instagram/anjablaa

Atraktivnu fitnes instruktorku Anju Blagojević, poznatiju kao Anja Bla, na društvenim mrežama Instagram i TikTok prati skoro milion pratilaca, a pažnju šire javnosti skrenula je kao devojka Bake Praseta.

Poreklom iz Doboja, mlada dvadesetodvogišnjakinja, navikla je svoje brojne sledbenike na socijalnim platformama na više nego smele fotografije, koje često izazivaju oprečne komentare. 

Na jednoj od poslednjih objava, Anja pozira na obali mora, u sivim, minijaturnim tanga gaćicama, koje malo toga prepuštaju mašti, a među desetinama grotesknih komentara uzbuđenih muškaraca, ima i onih, ne preterano impresioniranih setom provokativnih fotografija izabranice kontroverznog jutjubera

- P*rno industrija plače za tobom - glasio je jedan od njih, da bi se zatim druga korisnica ove društvene nadovezala:

- Majka mora da je ponosna na tebe. Divan primer daješ deci.

Podsetimo, Anja i Bogdan bili su nešto više od godinu dana u vezi, da bi u januaru objavili da su raskinuli. Nakon toga, Baka Prase joj je posvetio pesmu „Tokio“, koja je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama i danas broji više od 12 miliona pregleda na Jutjubu. 

Instagram printscreen/bakaprase
Baka Prase, Anja Blagojević

- Počeli smo da se dopisujemo 2017. kada je bila maloletna - rekao je svojevremeno Baka Prase i lupio se po glavi u klipu, u kome je govorio kako se mladi par upoznao.

- Ali ja sam tada imao 21, ona 17 godina, tako da nije strašno. Dopisivali smo se, kasnije mi je rekla da se "sprdala" s drugaricama sa mojim porukama. Sećam se kad je slavila 18. rođendan, ja sam ga slavio kao da je moj - rekao je u svom stilu jutjuber kroz smeh.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike