Baka Prase objavio snimak drame, pa pokazao kako mu lokal sad izgleda: Otkrio na koga sumnja da je bacio Molotovljev koktel (FOTO)

17.01.2023

21:25

2

Jutjuber naglašava da je sve izgorelo i da mu nimalo nije svejedno

Baka Prase objavio snimak drame, pa pokazao kako mu lokal sad izgleda: Otkrio na koga sumnja da je bacio Molotovljev koktel (FOTO)
Baka Prase - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, našao se u žiži javnosti pošto se pročulo da je lokal koji nosi njegovo ime zapaljen. Najpre, još uvek nepoznati počinilac bacio je ciglu, a zatim i Molotovljev koktel kroz razbijeni prozor pomenutog prostora, pokazao je Baka na svom Jutjubu pošto je rešio da u javnost pusti čitav snimak drame.

Zatim, snimio je kako ovaj lokal sad izgleda, naglašavajući da je „sve izgorelo i da mu nimalo nije lako". Iako je prethodno naizgled odustao od fast fuda, Ilić je na svom Instagramu poručio da će ipak još nekoliko ovakvih radnji otvoriti.

Baka Prase, Youtube screenshot / Baka Prase
 

Tada, usledio je Jutjub snimak u kom je istakao da je samo pitanje vremena kada će „počinilac ili naručilac" biti uhvaćen.

- Kažu da je neko iskusan... U jednoj ruci je imao ciglu... Sve ćemo saznati, počinilac će biti nađen! Saznaće se ko je počinilac zato što će policija da pregleda sve kamere okolo, da se vidi ko se kretao tada, da li je bio pešak, da li je išao kolima - pričao je u svom snimku Baka.

- Pakao. Sumnjam na konkurenciju... Ne znam, svakako nije svejedno, čim budem imao neke detalje, objaviću ih... Ma, što više pričam o ovome, to se više nerviram. Ne mogu da verujem da je neko sposoban da ovako nešto uradi - izjavio je on u okviru svog snimka, držeći se za glavu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike