Udara kontru! Baki Prasetu zapalili jedan lokal, on zakupio drugi (FOTO)

16.01.2023

15:09

1

Jutjuber ne odustaje od posla

Udara kontru! Baki Prasetu zapalili jedan lokal, on zakupio drugi (FOTO)
Baka Prase - Copyright Printksrin/Jutjub/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase jutros je doživeo veliku neprijatnost pošto je saznao da je lokal koji nosi njegovo ime zapaljen

Naime, kako je Baka Prase naveo u okviru Instagram priče, lice nepoznato javnosti je navodno bacilo molotovljev koktel na njegov lokal nakon čega je buknuo požar. Posle vatre je ostala samo garež, a policija radi na rasvetljavanju slučaja.

I dok traje sva ova drama, Baka ne sedi skrštenih ruku, već odmah nastavlja biznis. Naime, jutjuber je na Instagramu sa pratiocima podelio da je već zakupio novi poslovni prostor i da je spreman da nastavi posao. 

Instagram printscreen/bakaprase
Baka zakupio novi lokal za biznis

- Ne mogu g*vna klošarska dapale lokale koliko ja mogu da ih otvorim. Zakupljen prostor - napsao je Baka Prase između ostalog u objavi.

Inače, Baka je objasnio šta se desilo tokom prethodne noći, ističući da povređenih nema. 

- Sinoć, u 2.29 ujutru, neko je bacio ciglu i Molotovljev koktel i izazvao požar u lokalu na Tošinom bunaru. Čekam snimke kamera i dozvolu policije da javno objavim sve detalje. Verovatno znate na koga sumnjam, ali ništa još nije sigurno. Evo, 99 odsto će klošar koji je plaćen da zapali požar biti nađen, pa ćemo saznati ko ga je poslao. Ovim putem nudim veliku novčanu nagradu za informaciju i ko bude odao identitet dotičnog - napisao je Ilić, pa dodao:

- Hvala bogu, niko nije bio u lokalu, jer ovaj vandalski pokušaj da se moj biznis ošteti mogao je nekoga da košta života. Pored toga što je vandal, mogao je da bude i ubica, ali ta budala o tome nije razmišljala. Čim dobijem snimke kamera, objavljujem video na Jutjubu - napisao je Jutjuber. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike