Tom Kruz na crnoj listi: Ne može da kupi "bugati" ni posle 18 godina zbog nezgode na crvenom tepihu! (VIDEO)

05.01.2023

09:38

1

Imao je peh koji mu nisu oprostili

Tom Kruz na crnoj listi: Ne može da kupi "bugati" ni posle 18 godina zbog nezgode na crvenom tepihu! (VIDEO)
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Glumac Tom Kruz (60) iza sebe ima mnoge uspehe, ali i jednu nesvakidašnju zabranu. Naime, Kruzu je zabranjeno da kupi auto marke "bugati", nakon incidenta koji se dogodio pre gotovo 20 godina. 

On je 2005. na crveni tepih stigao u svom novom crnom "bugati vejronu" povodom premijere filma "Nemoguća misija III". Glumac je parkirao automobil i izašao kako bi otvorio vrata tadašnjoj verenici, glumici Kejti Holms, ali nije očekivao da će mu ta radnja zadati velike muke. Kruz je u više navrata cimao vrata i neuspešno pokušavao da ih otvori, i odjednom je "Nemoguća misija" postala stvarnost.

Na Jutjubu još postoji snimak tog jedinstvenog trenutka na crvenom tepihu koji je pregledan gotovo dva miliona puta. Glumcu je trebalo oko pola minuta da otvori suvozačeva vrata, dok su kamere paparaca bile uperene u njega. On je, uprkos poteškoćama, delovao kao da se dobro zabavlja.

Profimedia
Tom Kruz u "bugatiju"

Međutim, automobilska kompanija je tada zabranila Kruzu da ikada poseduje vozilo marke "bugati", pa se glumac tako našao na crnoj listi.

Inače, najjeftiniji "bugati" koji je u ponudi vredi oko 1,7 miliona dolara, a skuplji modeli koštaju do 18,7 miliona dolara.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike