Bivši batler princeze Dajane otkriva: Zbog Čarlsa sam jednom kopao po smeću!

12.09.2022

18:25

1

Kad mu je jedno pismo od Elizabete II svojevremeno završilo u kanti, hitno mu je bila potrebna pomoć - Pola Barela lično

Bivši batler princeze Dajane otkriva: Zbog Čarlsa sam jednom kopao po smeću!
profimedia-0717874820 - Copyright Profimedia

Nekadašnji batler princeze Dajane i, tada, princa Čarlsa, Pol Barel, otkrio je jednom prilikom listu neobičnih zahteva današnjeg kralja - a onda se ona sada ponovo „zavrtela" po stranim medijima. Razlog zašto je reakcija Čarlsa III pred potpisivanje zakletve na to što mu nisu sklonili kutijicu za penkalo i tako mu raspremili sto.

Barel je, inače, poznat kao neko kome je Dajana svojevremeno silno verovala, a bio je i od velike pomoći pokojnoj kraljici. Godine 2018. je za „Daily Mirror" ispričao kako je Čarls uvek imao prilično čudne prohteve koje su, međutim, svi bez pogovora poštovali.

- Kad se ujutru probudi, njegova pridžama mora da se ispegla. Pertle mu se posle svakog korišćenja presuju, da uvek budu kao tek kupljene. Temperatura vode mora biti uvek ista u kupatilu... - nabrajao je bio Pol, objašnjavajući javnosti u stvari kako se današnji kralj ophodi prema poluzi.

Odnosno, šta od njih zahteva.

Pranje zuba

Najbizarniji zahtev odnosi se na njegovo pranje zuba. Navodno, ima jednog posebnog slugu koji mu svako jutro na četkicu istisne pastu u meri od tačno 2,5 centimetra.

Bivši batler je, sa druge strane, jednom zbog Čarlsa kopao po đubretu.

- Jednom prilikom me je nazvao iz svoje kancelarije i kazao da mu je kraljičino pismo slučajno upalo u kantu za smeće. Želeo je lično da ga nađem među svim papirima i izvadim - prisetio se, pa dodao kako je, pak, sinove ohrabrivao da sami rovare po đubretu kad su napolju, čak i onom koje nije njihovo.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike