Nova pravila izazvala haos u "Zvezdama Granda": Bekuta uvredila Viki, Ceca smirivala strasti, pa za sve okrivila njega!

21.01.2023

22:11

0

Večeras je počeo drugi krug takmičenja, što je izazvala raskol i probudilo rivalitet kod članova stručnog žirija

Nova pravila izazvala haos u "Zvezdama Granda": Bekuta uvredila Viki, Ceca smirivala strasti, pa za sve okrivila njega!
Nikoline Milosavljević - Copyright ,,Zvezde Granda" printscreen

U popularnom talen-šou programu ''Zvezde Granda'' uvek možemo očekivati pravi šou i zabavu, a takmičari i članovi žirija nas uvek iznova iznenade dramama, doskočicama i sukobima.

To se dogodilo i ove subote tokom duela Nikoline Milosavljević iz Prokuplja i Almina Džankovića iz Sarajeva. Nikolina, takmičarka iz tima Cece Ražnatović predstaviloa se pesmama „Ti muškarac“ i „Nostalgija“, dok je kandidat Marije Šerifović odabrao numere „Sneg je opet Snežana“ i „Od života uzmi sve“, a krajnji rezultat bio je izjednačen. Oba kandidata bukvalno su oduvala scenu i oduševila žiri svojim pevačkim umećem, te je Saša Popović objasnio pravila kada oboje dobiju maksimilan broj glasova.

- Imamo nekoliko opcija. Kad su dve šestice, a pogotovo kad je prvi par, opasno je da oba kandidata idu direktno. Moramo da idemo na preglasavanje. Ako na kraju ove emisije, imamo recimo 6, 7 kandidata koji su prošli, svi oni koji su dobili šestice, automatski idu dalje. U ovom slučaju moramo da idemo na preglasavanje - objasnio je Saša Popović, sa čim se žiri složio, iako smatraju da oba kandidata zaslužuju da idu dalje.

Ipak, preglasavanjem je odlučeno da Nikolina ide direktno u treći krug, budući da je dobila više glasova stručnog žirija.

- Zaslužili ste svih šest glasova, samo bih Alminu skrenula pažnju da je u drugoj pesmi bio previše usiljen i preglumljen, ali verujem da će Marija to da ispravi - rekla je Viki Miljković, dok je Dragan Stojković Bosanac objasnio da je Almin odličan pevač i da mu se dopao izbor pesama.

- Imaš toplu boju, neko mekano srce - izjavila je Ana Bekuta drugom kandidatu, dok je prvom poručila da se videla želja za prolaskom dalje.

- Prvu pesmu si otpevala možda i bolje od originala – dodala je, našta se Viki nadovezala:

- To je na moju adresu, ali nemam komentar!

,,Zvezde Granda" printscreen
Viki Miljković

- A što ćutiš, što se ne smeješ kao malopre? - pitala je Ana Viki i konstatovala da njenu diplomu čekaju već osam godina.

- Kad ćeš doneti diplomu, sutra ili malo sutra? - nastavila je Bekuta, ali je njena kuma Ceca pokušala da smiri strasti.

- To Popović zakukava - nadovezala se Ceca, a Viki je poručila direktoru „da tera dalje“.

,,Zvezde Granda" printscreen
Ceca Ražnatović

Ceca je istakla da je ponosna na svoju takmičarku, a večerašnji duel ocenila je kao sudar titana.

- Odličan početak ove emisije, dao sam prednost drugog kandidatu jer iskreno ulazi u pesmu – prokomentarisao je Aleksandar Milić Mili, a Snežana Đurišić dodala da Nikolina ima „pozitivnu drskost“.

- To ti je verovatno Bog dao, to je dobro – dodala je Sneža, ali se Ana pobunila zašto nije prokomentarisala da li Nikolina peva bolje od originala.

- Nisam čula original – pravdala se Snežana, na šta je Bekuta odgovorila: - Ajde Snežana, najgora si ovde!

,,Zvezde Granda" printscreen
Ana Bekuta

Popović je ponovo pokušao da „zakuva“ time što je konstatovao da ima utisak da Bekuta ima nešto protiv Viki, što je Ana i potvrdila.

- I ja imam utisak, svi imamo utisak…Šta da radim, tako je kako je… – poručila je Viki, a Snežana stala u njenu odbranu:

- Može neko da peva bolje od originala, ali je original uvek original! Bekuta je istakla da se šalila iz dosade i da je svi članovi žirija vole, ali Viki nije odreagovala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike