„Je l' si već počela, čavko?!" Oštra rasprava u „Zvezdama Granda": Šerifovićeva i Viki i takmičaru očitala bukvicu! (FOTO)

15.01.2023

09:55

0

Pevačica ništa nije prepustila slučaju

„Je l' si već počela, čavko?!" Oštra rasprava u „Zvezdama Granda": Šerifovićeva i Viki i takmičaru očitala bukvicu! (FOTO)
Marija Šerifović - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Posle duela Marije Stamenković iz tima Cece Ražnatović i Nedima Bećirovića iz tima Viki Miljković se, kao i po običaju, povela rasprava članova žirija u „Zvezdama Granda". Ocenjivali su ih redom „i levo i desno", sa namerom da izaberu boljeg kandidata za prolaz.

Dvojac je osvojio po četiri glasa od Snežane Đurišić, Marije Šerifović, Dragana Stojkovića Bosanca i Đorđa Davida. Međutim, Šerifovićeva je svoje brzo i povukla, zbog čega je Saša Popović želeo da najpre čuje njeno mišljenje.

Pevačica je tada i ne planirajući ušla u raspravu s Viki Miljković, koja je snažno stala na Nedimovu stranu, iako Marija ne smatra da je on baš u potpunosti spreman za ovaj zalogaj.

„Ti kao da si krenuo nekom poštu da odneseš!"

- Kada sam videla da je ipak i Boske glasao, ja sam povukla jer inicijalno nisam planirala da im dam glasove. Da im on nije dao, dala bih ja, jer smatram da nisu baš za preglasavanje i ispadanje... Meni je ovo bilo... Dosadno. Kandidatkinja broj jedan, imaš lepu energiju, potrudila si se da imaš lepu haljinu, sve je to okej, ali nije bilo ubedljivo. Kandidat broj dva, toliko ovih trilera, mislim, ti znaš da pevaš, ali to trpanje trilera je previše. Izgledaš kao da si došao da odneseš nekome poštu, ne mislim na garderobu, nego na govor tvog tela - rekla je ona, a to se Miljkovićevoj nimalo nije dopalo.

Marija Šerifović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Pa on se dečko ne bavi pevanjem - pobunila se bila.

- Ovo je televizija. Ovo je jako skup biznis, moraš da vežbaš... Svašta nešto! Mogao si da stojiš i ti i čiviluk, isto je! - nastavila je Marija u „svom tonu", da bi se Viki „ubacila" s objašnjenjem da je momak zaista amater, koji se inače bavi podizanjem motažnih „kućica".

Viki Miljković, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Šerifovićevoj, međutim, nije prijalo što joj je Viki non-stop upadala u reč.

- Je l’ si već počela, čavko?! Nemoj molim te, početak je drugog kruga, ja sa tobom želim da sklopim mir. Ne želim dramu, ne želim tuču, ne želim hitnu pomoć, molim te nemoj upadati u reč članovima žirija. Jedino ti to ovde radiš, jedino ti! Dečko ili se probudi ili lepo uzmi čekić, zidaš kućice i živiš kao Bog - zaključila je zatim pevačica.

Ana Bekuta, inače, bila je jedina članica žirija koja je posle pomenutog duela ostala uzdržana.

- Htela sam Mariji da dam glas jer je u prvoj pesmi bila dobra, ali mislim da ima problem u visinama. Čuje se strah. Svakako mislim da je 5:5 bilo previše, a kod Nedima je nedostajalo daha - obrazložila je Bekuta.

Viki je i nju prekinula, pa joj poručila da će to rešiti, ali van kamera.

Iako je pred kraj razgovora delovalo da se situacija potpuno smirila, „vatra" između Violete i Marije se ipak nastavila - zbog upadanja u reč kolegama.

- Zašto vama to smeta? To je oduvek tako bilo i biće, pa ne možete samo vi da pričate i ja da klimam glavom. Dok ja dođem na red zaboravim šta sam htela da kažem. Ovaj dečko je početnik, radi pošteno i pravi kućice i želi da postane pevač! Zar nije šteta da on ne bude pevač? Kako možemo mi od njega za dva dana da napravimo Šerifa Konjevića, treba vremena! Da li vi čujete koliki je on potencijal?! - uveravala je svoje okruženje Miljkovićeva, na šta je Ceca dodala da su mentori imali veoma malo vremena da vežbaju sa kandidatima, te da smatra da kolege treba da smanje kriterijume.

Viki Miljković, Ceca Ražnatović i Saša Popović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike