„Sad mora da ustane i da ga poljubi u ćelu!" Nastao opšti šou u „Zvezdama Granda" čim su Ceca i Mili zakopali ratne sekire (FOTO)

17.01.2023

20:55

0

Kada se pred svima zapitao što joj se i ostali članovi žirija ne ulizuju kao on, pevačica nije mogla, a da ne razvuče osmeh

„Sad mora da ustane i da ga poljubi u ćelu!" Nastao opšti šou u „Zvezdama Granda" čim su Ceca i Mili zakopali ratne sekire (FOTO)
Ceca Ražnatović, Aleksandar Milić Mili - Copyright Youtube screenshot / Grand online

Još na samom početku drugog kruga „Zvezda Granda", Dragan Stojković Bosanac uspeo je da isprovocira Cecu Ražnatović i Aleksandra Milića Milija. Međutim, malo ko je očekivao da će njih dvoje to i ujediniti, odnosno da će naočigled svih tada „zakopati ratne sekire".

- Je l si ti napravio neku pesmu za Cecu? Šta si napravio? Nažalost, ništa se ne čuje... – prokomentarisao je Bosanac, da bi mu Mili odmah odgovorio.

- Ja ne znam zašto drugi članovi žirija ne žele da se ulizuju Ceci kao ja. Odmah sam dao glas, tako da… – govorio je on, na šta se i Ceca odmah nasmejala, dok će publika moći da pogleda još detalja u subotu koja je pred nama.

Đorđe David, pak, nije odoleo, a da ne poruči usred šoua:

- Sad mora da ustane i da ga poljubi u ćelu!

Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili, Youtube screenshot / Grand online
 

Inače, ni ova, najnovija epizoda, nije prošla bez drame. Marija Šerifović se u jednom trenutku toliko bila iznervirala, da je ona ušla u sukob sa Ražnatovićkom.

- Pevala si falš, ali si njih zabavila, ja imam pravo da ti zbog toga ne dam glas! Šta je problem ovde? – vikala je ona.

- Što tražite dlaku u jajetu, dete je kompletno... Neću više da slušam ove gluposti, ne moraš da vičeš, čujemo mi dobro. Imam pravo da se meni ne sviđa to što ti nisi dala glas – odgovorila je Ceca.

Marija Šerifović i Dragan Stojković Bosanac, Youtube screenshot / Grand online
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike