Jovana Jeremić podržala Šakiru, pa šokirala priznanjem o mlađim momcima: Se*s može da oprosti, ali ovo nikad!

21.01.2023

20:23

1

Voditeljka voli da istakne da postoji jasna razlika između prevare i varanja

Jovana Jeremić podržala Šakiru, pa šokirala priznanjem o mlađim momcima: Se*s može da oprosti, ali ovo nikad!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić svakim svojim korakom intrigira javnost, a njeno nesvakidašnje vođenje jutarnjeg programa neretko izazove burne reakcije javnosti, te se danima prepričava ono našta je voditeljka spremna zarad dobrog rejtinga.

Jovana važi za nekog ko ne preza da javno iznese svoj stav uprkos svemu. U okviru svoje emisije bavi se najudarnijim temama iz zemlja i sveta, međutim, ona ne krije da su muško-ženski odnosi, prevare i ljubavne kontroverze ipak njena omiljena tema.

Danas je pokrenula je temu prevare, na osnovu najnovijeg svetskog skandala koji je izbio između planetarno popularne pevačice Šakire i njenog bivšeg supruga, fudbalera Žerarda Pikea.

Profimedia
Šakira i Žerar Pike

Jovana Jeremić se prvobitno putem svog Instagrama javno obratila Šakiri, i pružila joj podršku, govoreći na španskom jeziku, a sada je jasno istakla da postoji razlika između prevare i varanja. To je objasnila i svojim gostima, a potom je navela i da smatra da mlađi muškarci znaju "bolje da vole" od starijih.

- Ja sam živela u zabludi, znaš kako vole klnici?! Mislim na mlađe, živela sam u zabludi. Opseda te 24 sata, to je pažnja. Klinci 94. godište mi se udvaraju, ima i mlađih - rekla je Jovana Jeremić, koja priznaje da nije svetica, te da je prošla i uloge koje nisu za pohvalu.

Govoreći o krahu braka Šakira i Pikea, Jovana se osvrnula na svoju filozofiju o varanju i prevarama.

- Prevara je kada ti se omakne, a varanje je kada to traje ciklično. Nije je k*esnuo jednom i ide dalje, bože moj, neće brak da se raspadne zbog ku*ve, ali on je nju varao dve godine. Seks mogu da oprostim, ali emociju nikad - rekla je Jeremićeva u "Novom jutru".

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

Podsetimo, popularna voditeljka je nedavno kupila stan na Dorćolu, koji se nalazi u jednoj staroj zgradi. Planira celog da ga renovira. Iz tog razloga, kako je objasnila za jedne domaće medije, ova 54 kvadrata „će je izaći" 200.000 evra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike