Jovana Jeremić oprema stan na kompenzaciju! Potrošila sve pare, sad traži sponzore: Ne stidim se!

19.01.2023

09:46

0

Voditeljka bez dlake na jeziku priznala šta joj sve treba

Jovana Jeremić oprema stan na kompenzaciju! Potrošila sve pare, sad traži sponzore: Ne stidim se!
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen YouTube/Novo jutro

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se pohvalila da je kupila stan, za koji je iskeširala čak 200.000 evra!

U pitanju je stan od 54 kvadrata, koji se nalazi u jednoj staroj zgradi na Dorćolu, a Jovana želi da ga renovira od poda do plafona!

Međutim, tu je nastao problem! Kako se navodi, ona je ostala bez novca jer je sve potrošila kako bi kupila stan, pa sada nema čime da ga renovira. Zato je odlučila da sve što bude radila u njemu, bude na kompenzaciju od raznih firmi, koje bi ona reklamirala na svom nalogu na Instagramu. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Ove navode potvrdila je i sama voditeljka.

- To što ste saznali je tačno i ja nemam čega da se stidim. Sav zarađeni novac skrkala sam u kupovinu stana. Pukla sam 200.000 evra i ostala bez kinte - počinje Jovana i dodaje:

- Treba mi nov parket, kuhinja po meri, kuhinjski aparati i bela tehnika, kupatilo, a to znači pločice i sanitarije, potreban mi je i nameštaj po meri, kao i kućni mobilijar. Javno pozivam sve zainteresovane firme i ljude koji imaju ovo što mi treba da mi se jave i da mi odrade te radove, a ja ću im se zahvaliti putem reklame na Instagramu gde imam dovoljno pratilaca da bude viđeno i propraćeno - bez zadrške je rekla Jeremićeva za Alo.

Printscreen ,,Novo jutro"
Jovana Jeremić

Jovana je objasnila kako i zašto se odlučila baš za kupovinu stana na Dorćolu, kao i šta joj je bilo posebno važno pri kupovini.

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, bez obzira na to što je star. U ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto jer je ovo centar Beograda - rekla je nedavno u jednom intervjuu Jovana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike